Hlavní obrázek pro článek Jaké akce pro realitní makléře byste si neměli nechat ujít v roce 2020?

Jaké akce pro realitní makléře byste si neměli nechat ujít v roce 2020?

Vzdělávání by mělo být nedílnou součástí práce každého realitního makléře. Realitní trh se neustále vyvíjí, mění se trendy inzerce nemovitostí, snad každý den se objeví nové aplikace nebo online nástroje, které vám mohou výrazně pomoci se získáváním nových klientů a zakázek. Na blogu Nezávislého realitního portálu jsme pro vás připravili kalendář akcí, na nichž byste v letošním roce rozhodně neměli chybět.

Realitní kongres 2020


Kdy:
19. listopadu 2020
Kde: Clarion Congress Hotel Prague
Vstupenky: www.realitnikongres.cz

Letos se uskuteční již jedenáctý ročník největší realitní události v České republice. Realitní kongres se tradičně zaměřuje na aktuální problém, trendy a výzvy realitního trhu. Po celý den se můžete těšit na zajímavé přednášky a diskuze o novinkách a aktualitách, tématech z oblastí legislativy, současné ekonomické situace a marketingu. Již tradičně mezi zúčastněnými budou zástupci realitních kanceláří, developerských společností, investoři, banky a další firmy působící na realitním trhu.

FINfest EFPA 2020

Kdy: 2. listopadu 2020
Kde: Clarion Congress Hotel Prague
Vstupenky: jaro2020.finfest.cz/realitaci/

Největší finanční a realitní festival FINfest EFPA 2020 nabídne návštěvníkům 10 sálů s bohatým programem, těšit se můžete na 65 přednášek a vystoupí až 100 ročníků. Na festivalu budete mít příležitost diskutovat se špičkami oboru a probrat s nimi aktuální trendy z oblasti realit, financí ale také osobního rozvoje. 

Czech Online Expo

Kdy: 30. září – 1. října 2020
Kde: Výstaviště Praha Holešovice
Vstupenky: www.czechonlineexpo.cz

3. ročník největšího českého veletrhu pro on-line business a e-commerce vám ve dvou dnech představí na bezmála 7 000 m² více jak 100 firem. Zúčastnit se můžete 15 tematicky zaměřených odborných summitů. Připravena bude zároveň freelance zóna s konzultanty, kteří vám odpoví na vaše případné dotazy. 

Marketing Festival 2020

Kdy: přelom června a července
Kde: online
Vstupenky: www.marketingfestival.cz

Marketing Festival se od roku 2013 stal jednou z největších a nejvýznamnějších středoevropských konferencí o digitálním marketingu. Letošní ročník se oproti původnímu záměru uskuteční online. Jako každoročně si můžete poslechnout inspirativní přednášky významných světových a českých marketérů.

FOR ARCH

Kdy: 22. – 26. září 2020
Kde: Areál PVA EXPO PRAHA v Letňanech 
Vstupenky: www.vstupenky-pva.cz
Web: www.forarch.cz

31. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH nabídne Technologické fórum, odborné konference, prezentace Stavby roku či kontraktační den pro odborníky, techniky, řemeslníky a architekty. Souběžně s FOR ARCH proběhne veletrh FOR CITY, který má za cíl akcentovat inteligentní městskou energetiku a infrastrukturu, urbanismus, městskou zeleň, vodní prvky a služby, informační a komunikační technologie, infrastrukturu a řízení dopravy, urbanismus, městskou zeleň a vodní prvky a související obory. Oba veletrhy nabízejí ideální příležitost k rozšíření mezioborových přehledů a získáním zajímavých kontaktů.

Máte tip na další zajímavé akce pro realitní makléře? Podělte se s námi o ně v komentářích a třeba se na některé z akcí společně potkáme.

Autor článku
Autor článku Jaké akce pro realitní makléře byste si neměli nechat ujít v roce 2020? - makléř Redakce NRportal.cz, větší profilovka
Redakce NRportal.cz
Redakce Profil autora
Sdílejte článek

Chcete se ještě na něco zeptat? Zeptejte se makléřů v poradně.

Vložit dotaz

Nahoru