Hlavní obrázek pro článek 5 filmů, které by měl vidět každý realitní makléř
Datum vložení článku 5 filmů, které by měl vidět každý realitní makléř 27. 7. 2021 Štítek Inspirace článku 5 filmů, které by měl vidět každý realitní makléř Inspirace

5 filmů, které by měl vidět každý realitní makléř

Jaké filmy by si neměl nechat ujít žádný realitní makléř a makléřka? Připravili jsme pro vás 5 tipů na filmy, které vám zpříjemní letní večery nebo dovolenou. Pohodlně se po náročném pracovním dni usaďte na pohovce a spojte zábavu a odpočinek s užitečným. Načerpejte novou vlnu inspirace, a to hned 5x.

1. KONKURENTI

Film Konkurenti (1992, drama) nás zavede přímo do prostředí realitní kanceláře, kam vstupuje motivační řečník a vyzívá 4 zaměstnance kanceláře, aby se zúčastnili podivné soutěže – mají do 24 hodin co nejvýhodněji prodat bezcenné pozemky. Vítěz vyhrává luxusní auto, poražený dostává padáka. Každý volí jinou strategickou metodu. Jaká bude ta vítězná?

2. SÁZKA NA NEJISTOTU

Film Sázka na nejistotu (2015, drama, životopisný, komedie) vypráví příběh 4 outsiderů, kteří si tři roky před ekonomickou krizí v roce 2008 spočítali, že světová ekonomika nemůže růst do nekonečna. Vymyslí tak plán, kterým získají obrovské jmění až hypoteční bublina na trhu nemovitostí praskne. 

3. 99 DOMOVŮ

Film 99 domovů (2014, drama) pojednává příběh stavebního dělníka, který se dostane do situace, kdy přijde o střechu nad hlavou. Hledáním úniku z této situace se dostane k realitnímu makléři, který ho přivede na nemalé peníze, ale zároveň i do situace, kdy musí jiným lidem činit to, co se stalo jemu samotnému – vystěhovávat poctivé rodiny z jejich domů. Co u něj nakonec zvítězí, poctivost nebo chamtivost?

4. FINANČNÍ KRIZE

Film Finanční krize (2010, dokumentární) odhaluje jako první šokující pravdu o ekonomické krizi v roce 2008. Tento globální finanční kolaps přišel na dvacet bilionů dolarů a miliony lidí připravil o práci a jejich domovy. Film odhaluje vztahy, které korumpovaly všechny vysoce postavené osobnosti.

5. DŮM ZA VŠECHNY PENÍZE

Filmem Dům za všechny peníze (1986, komedie) si náš seznam trochu odlehčíme. Komedie vypráví příběh o mladém páru, který si pořídí krásný dům za výhodných podmínek. Idylka se ale časem mění v samé starosti. Na co v domě sáhnou, to přestává fungovat, upadne nebo se zřítí. Neplánovaná generální rekonstrukce zasahuje nejen jejich peněženky, ale i partnerský vztah.

A jaký je váš oblíbený ze světa realit?

Autor článku
Autor článku 5 filmů, které by měl vidět každý realitní makléř - makléř Redakce NRportal.cz, větší profilovka
Redakce NRportal.cz
Redakce Profil autora
Sdílejte článek

Chcete se ještě na něco zeptat? Zeptejte se makléřů v poradně.

Vložit dotaz

Nahoru