Hlavní obrázek pro článek 5x nejlepší mobilní aplikace pro realitní makléře
Datum vložení článku 5x nejlepší mobilní aplikace pro realitní makléře 20. 10. 2020 Štítek Inspirace článku 5x nejlepší mobilní aplikace pro realitní makléře Inspirace

5x nejlepší mobilní aplikace pro realitní makléře

Které mobilní aplikace vám pomohou zefektivnit práci, zlepšit týmovou komunikaci nebo vyladit fotografie k dokonalosti? V redakci Nezávislého realitního portálu jsme pro vás vybrali 5 aplikací, které by neměly chybět v mobilním telefonu žádného realitního makléře.

Zoom

Zoom je populární nástroj pro provozování telekonferencí. Masivní růst zaznamenal Zoom především během koronavirové krize, kdy se jméno společnosti stalo v podstatě synonymem pro videohovory. Aplikace je v základním nastavení k dispozici zdarma a po registraci můžete snadno vytvořit místnost, do které se mohou připojit i ostatní účastníci, jimž zašlete URL adresu. Uživatelé si jej oblíbili především díky spolehlivosti a jednoduchosti.

Slack

Pracujete s kolegy v realitní kanceláři v týmu a už vás nebaví denně prohledávat stovky zpráv v Messengeru nebo WhatsAppu? Vyzkoušejte aplikaci Slack, platformu na týmovou komunikaci. Ve Slacku můžete vytvářet různé tematické skupiny (např. podle typu nemovitosti, lokality, aj.) ve skupinách mohou být pouze členové, kterých se týká. S jednotlivými členy můžete komunikovat také přes soukromé zprávy, nebo jim přes Slack přímo zavolat. Slack vám umožňuje sdílet soubory, fotografie či videa. Další výhodou je integrace s celou řadou nástrojů (Google Drive, Google Kalendář, Dropbox apod.).

Snapseed

Prezentace na sociálních sítích patří k základním prvkům budování online reputace realitního makléře. Ale určitě to znáte, vyfotíte mobilem skvělou momentku z prohlídky nemovitosti, ale něco ji zkrátka chybí. Světlo nic moc, fotka by chtěla doostřit, lehce oříznout. Pro tyto účely se hodí mít v mobilním telefonu aplikaci na úpravu fotek. Snapseed je ucelený profesionální fotoeditor, s jehož pomocí dokážete vytáhnout z fotek maximum. Prostředí aplikace je navíc velmi jednoduché a intuitivní.

Canva

Nemusíte být profesionální grafik, abyste si vytvořili zajímavou grafiku na sociální sítě. Postačí vám aplikace Canva, která uživatelům umožňuje vytvářet grafiku, prezentace, plakáty, dokumenty a další vizuální obsah na sociální sítě. V základní verzi zdarma můžete využít připravené šablony pro většinu typů grafických materiálů či si vytvořit vlastní design. V Canvě upravujete návrhy pomocí drag and drop (přetažení) a díky této jednoduchosti je aplikace vhodná i pro naprosté začátečníky. Ideální aplikace na tvorbu prezentace nemovitosti na sociálních sítích.

Pocket

Také se vám už stalo, že jste začali číst zajímavý článek, ale kvůli důležitému hovoru nebo domluvené prohlídce jste jej nemohli dočíst? Pocket již přes deset let patří k vůbec neoblíbenějším aplikacím typu „read-it-later“. Rozečtený článek či video si jednoduše můžete uložit na později a kdykoliv se k němu v rozhraní aplikace vrátit. Uložený obsah si navíc můžete třídit do seznamu a vyhledávat v něm pomocí klíčových slov.

Máte jiné oblíbené aplikace, které nesmí chybět ve vašem mobilním telefonu? Podělte se s námi o ně v Poradně Nezávislého realitního portálu!

Autor článku
Autor článku 5x nejlepší mobilní aplikace pro realitní makléře - makléř Redakce NRportal.cz, větší profilovka
Redakce NRportal.cz
Redakce Profil autora
Sdílejte článek

Chcete se ještě na něco zeptat? Zeptejte se makléřů v poradně.

Vložit dotaz

Nahoru