Úvodní obrázek makléře Alena Lužná
Makléř Alena Lužná
Realitní makléř

Alena Lužná

Realitní makléř
Alena Lužná
Kontaktujte mě

PROFIL

Něco málo o mně...

Dobrý den, jmenuji se Alena Lužná a dovolte mi, abych se s Vámi podělila o svůj příběh.

Celý život pracuji s lidmi, proto jsem se v roce 2016 rozhodla pro profesi realitní makléřky. Je to práce, ve které jsem našla smysl života. Jsem šťastná, že mohu lidem pomáhat s výběrem jedné z důležitých životních potřeb - bydlením. Velice ráda Vám pomohu s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti, anebo najít nový domov. V životě a v práci se řídím morálními zásadami a ke klientům přistupuji lidsky, profesionálně a s respektem. Důvěra a spokojenost klienta je u mne na prvním místě. Každý případ je jedinečný a proto také k němu přistupuji s odpovědností. Spokojený klient je pro mě ten správný motor, který mě žene kupředu a je pro mě tou nejlepší odměnou. A čím se řídím v mé profesi? Moje motto je: “Nemovitosti jsou o morálce, o lidech a s lidmi.” A jak řekl pan Werich: “Mít rád lidi a milovat lidi, to je to celé tajemství a snad jediný recept na štěstí...”

Vážená klientko, vážený kliente. Přijměte ode mne pozvání na šálek dobré kávy nebo čaje, popovídáme si, proberu s Vámi možnosti prodeje a pokud se rozhodnete pro naši spolupráci, velice ráda Vás bezpečně provedu celým obchodním procesem prodeje nebo pronájmu Vaší nemovitosti. Vy se věnujte svým koníčkům a rodině a starosti nechejte na mně.

Těším se na setkání.

Vaše Alča 🙏❤️

Číst více

KONTAKTY

Adresa

Topolná 464, 687 11 Topolná

Praxe v oboru
8 let
Pojištěn u pojišťovny
ČSOB pojišťovna a.s.

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 51x

Přidat hodnocení

Reference klientů

Archiv referencí makléře
Hodnocení - Chtěla bych poděkovat paní Lužné za super přátelskou a zároveň profesionální spolupráci. Alenko ještě jednou diky s Váma jsem se citila v dobrych rukou 😉

Chtěla bych poděkovat paní Lužné za super přátelskou a zároveň profesionální spolupráci. Alenko ještě jednou diky s Váma jsem se citila v dobrych rukou 😉

Kateřina Davidová

Hodnocení

Hodnoceno:

27.09.2024

Hodnocení - Velmi komunikativní a vnímavá k potřebám klientů.Perfektně vysvětlí všechny náležitosti spojené s prodejem nemovitosti i financováním.děkuji..

Velmi komunikativní a vnímavá k potřebám klientů.Perfektně vysvětlí všechny náležitosti spojené s prodejem nemovitosti i financováním.děkuji..

Alena Bradová

Hodnocení

Hodnoceno:

22.09.2024

Hodnocení - Touto cestou bychom rádi poděkovali paní Lužné za profesionální přístup při prodeji našeho rodinného domu. Paní Alena je opravdu člověk na svém místě - ochotná, vstřícná, milá, loajální. Kdykoli jsme se na ni mohli obrátit a nic pro ni nebylo problém. Vše zařídila k naší spokojenosti. 
Ještě jednou moc děkujeme za všechno a vřele tuto makléřku doporučujeme.

Šenkovi, Hlivice

Touto cestou bychom rádi poděkovali paní Lužné za profesionální přístup při prodeji našeho rodinného domu. Paní Alena je opravdu člověk na svém místě - ochotná, vstřícná, milá, loajální. Kdykoli jsme se na ni mohli obrátit a nic pro ni nebylo problém. Vše zařídila k naší spokojenosti. Ještě jednou moc děkujeme za všechno a vřele tuto makléřku doporučujeme. Šenkovi, Hlivice

Šenkovi

Hodnocení

Hodnoceno:

08.08.2024

Nejnovější příspěvky v poradně

Kontaktní formulář

Avatar makléře Alena Lužná
Realitní makléř
Alena Lužná
Kontaktujte mě

Nahoru