Makléře Ing. Ján Otrošina
REALITNÍ MAKLÉŘ

Ing. Ján Otrošina

Kontaktujte mě

PROFIL

Jsem realitní makléř s více než desetiletou zkušeností v České a Slovenské republice.

Psal se rok 2010, když jsem se začal zabývat světem nemovitostí. Tehdy jsem ještě netušil, že nemovitosti se stanou tím, co mě pohltí a čemu se budu později věnovat naplno. Studoval jsem na univerzitě a začínal v realitní kanceláři Impulz Real v Košicích. Každý den jsem cestoval sto kilometrů mezi školou a prací, ale neodradilo mě to.

Jak už to v životě bývá, za každou změnou v životě muže je žena, a ani u mě to nebylo jinak.

Láska nezná hranic, a tak jsem se v létě 2014 rozloučil s kolegy na Slovensku a přestěhoval se, teď už s mou manželkou, do Pardubic. Chtěl jsem se nadále věnovat realitám, ale začátky byly těžké. Nové město, nový trh, jiná legislativa, žádné kontakty, čeština… Slovensky obchodovat nešlo, rychle jsem se učil nový jazyk. Horší ale bylo, že to, co mi v obchodě fungovalo na Slovensku, tady nefungovalo vůbec.

Po pár měsících jsem to chtěl zabalit a najít si jinou práci. Naštěstí jsem to neudělal, překonal krizové období a vykročil úspěchu naproti.

Měl jsem štěstí na skvělé kolegy v realitní kanceláři TALANDA Invest, kteří mi hodně pomáhali (nejenom s češtinou). Jak běžel čas, postupně jsem své služby rozšiřoval, abych mohl prodávajícím i kupujícím zajistit kompletní servis na jednom místě. Získal jsem profesionálního fotografa, zavedl video prohlídky,virtuální prohlídky prostřednictvím Matterportu, řeším otázky pojištění, zajištění financování, energetické štítky atd. 

Důležitá je pro mě kvalita, a ne kvantita.

Mým cílem jsou spokojení klienti. Budu rád, když se mezi ně zařadíte i Vy.
Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/

Číst více

KONTAKTY

Spolupráce s RK

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 3x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Hodnocení - Viktor I.Typ obchodu: Prodej | Byty | Pardubice„Přes tohoto makléře jsme řešili prodej bytu a hypotéku. Jsme nadmíru spokojeni s přístupem, ochotou, vstřícností a průběhem realizace. Doporučujeme. Vždy vše co bylo potřeba, ing. Otrošina zařídil. Když to zlehčím - jen jsme mu předali klíče a na konci podepsali smlouvu. O nic jiného jsme se nemuseli starat. Velmi profesionální jednání, komunikace bezproblémová, ochota, se vším jsme byli nadmíru spokojeni.“Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference


Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

Ing. Ján Otrošina
|
Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

06.04.2022

Hodnocení - Jiří B.Typ obchodu: Prodej | Byty | Pardubice„Naprostá spokojenost. Pan makléř se velmi dobře orientuje ve svém oboru, je vstřícný a časově flexibilní. Nemám,co bych vytknul.“Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference


Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

Ing. Ján Otrošina
|
Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

06.04.2022

Hodnocení - "Při prodeji nemovitosti jsem především očekávala profesionalitu a zdárné výsledky.Musím podotknout, že pan  ing.Otrošina splnil víc než to, svým osobitým, empatickým a loajálním přístupem vždy flexibilně reagoval na podněty i překážky spojené s prodejem. Nad očekávání, díky jeho schopnostem, byla nemovitost do 14 dní prodaná. Jsem skutečně nadšená a  spokojenost s jeho výsledkem mi přinesla úlevu od složité správy rok nevyužívané nemovitosti. Jeho služby mohu jen a jen doporučit, kdybych se znovu ocitla v podobné situaci, bez obav vložím své starosti s nemovitostmi do jeho rukou.Ještě jednou mnohokrát děkuji a přeji mnoho úspěchů v práci a kariérním postupu.😉Marie B.Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

"Při prodeji nemovitosti jsem především očekávala profesionalitu a zdárné výsledky.

Musím podotknout, že pan  ing.Otrošina splnil víc než to, svým osobitým, empatickým a loajálním přístupem vždy flexibilně reagoval na podněty i překážky spojené s prodejem. Nad očekávání, díky jeho schopnostem, byla nemovitost do 14 dní prodaná. Jsem skutečně nadšená a  spokojenost s jeho výsledkem mi přinesla úlevu od složité správy rok nevyužívané nemovitosti. Jeho služby mohu jen a jen doporučit, kdybych se znovu ocitla v podobné situaci, bez obav vložím své starosti s nemovitostmi do jeho rukou.

Ještě jednou mnohokrát děkuji a přeji mnoho úspěchů v práci a kariérním postupu.😉

Marie B.
Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

Ing. Ján Otrošina
|
Zdroj: https://www.otrosinainvest.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

06.04.2022

Kontaktní formulář


Nahoru