Makléře Kateřina Tomečková
REALITNÍ MAKLÉŘ

Kateřina Tomečková

Kontaktujte mě

PROFIL

Po mnohaletých zkušenostech v oblasti hypotečních úvěru jsem zatoužila po změně a přešla jsem k prodeji a pronájmu nemovitostí. I když na nějaký čas jsem si ji ještě okořenila o zkušenosti ve správě nemovitostí (především pro SVJ a bytová družstva).

V současné době se zabývám prodejem i pronájmem domů, bytů, rekreačních a komerčních prostor, pozemků.

V realitním oboru pracuji od roku 2016. Po celý čas se snažím nejen co nejvíce vzdělávat, ale hlavně být klientům co největší podporou v celém procesu jejich koupě či pronájmu. Ani předáním klíčů má práce nekončí. Jsem i nadále k dispozici v rámci servisu, řešení případných změn.

Číst více

KONTAKTY

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 2x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Hodnocení - Paní Tomečková za nás vše zařídila, nemuseli jsme se zabývat ani převodem energií. Stačilo se rovnou nastěhovat.

Paní Tomečková za nás vše zařídila, nemuseli jsme se zabývat ani převodem energií. Stačilo se rovnou nastěhovat.

Jitka Zelenková

Hodnocení

Hodnoceno:

09.01.2022

Hodnocení - Kdybych dopředu věděl, že paní Tomečková prodá můj pozemek za 24 hod a bude mi stačit přijet až na podpis smluv, oslovil bych ji už dříve. Nikdo mi doma nevěřil, že je to v Čechách možné a na dálku.

Kdybych dopředu věděl, že paní Tomečková prodá můj pozemek za 24 hod a bude mi stačit přijet až na podpis smluv, oslovil bych ji už dříve. Nikdo mi doma nevěřil, že je to v Čechách možné a na dálku.

Ristala Wagner

Hodnocení

Hodnoceno:

09.01.2022

Kontaktní formulář


Nahoru