Makléře Štěpánka Malinová
REALITNÍ MAKLÉŘ

Štěpánka Malinová

Kontaktujte mě

PROFIL

Nových klientů si vážím  zrovna tak jako těch stávajících a zároveň vidím obrovské zadostiučinění a smysluplnost své práce ve věrnosti mých klientů.

Podělím se s vámi o jeden z mých životních příběhů, který je toho důkazem.

Na cestu realitního makléře jsem se vydala v roce 2014. Mí klienti byli vždy zvyklí na kompletní servis a tak jsem si rok poté, v roce 2015 vybrala souběžně i cestu hypotečního makléře.

 V roce 1998 jsem však začínala svou cestu finančního poradce, takový rodinný lékař přes finance. Na doporučení mých klientů jsem v roce 1999 navštívila jednu rodinu, kde jsme kromě jiného řešili stavební spoření pro malou dcerku – benjamínka této rodiny. Tak, jak to bývá v tomto oboru, většinou nezůstane jen u jedné návštěvy. S holčičkou jsem se skamarádila natolik, že po mém odjezdu, když zazvonil telefon, tenkrát ještě pevné linky, holčička zvedla telefon a představila se – „prosím, tady paní Malinová“. Podotýkám, že rodiče již tenkrát byli vlastníci hotelu a jistě neměli zájem o pokládání telefonu s větou, „promiňte to byl omyl“.

Pointa je v tom, že z téhle malé 5 leté cácorky je již mladá slečna, které jsem nedávno vyřizovala realitní obchod včetně hypotečního úvěru na její vysněný domeček. Již jde životem svou vlastní cestou.

Za posledních více jak 20 let jsem v této rodině byla mnohokrát při různých obchodních jednáních včetně těch realitních a hypotečních. Z klientů se stali přátelé. Zažili jsme spolu mnoho perliček a překážek, ale vždy jsme je zvládli a dotáhli do úspěšného konce.

Za zmínku stojí alespoň dvě. Rodina, má své rodinné příslušníky tak různě po Evropě.
Při vyřizování hypotečního úvěru, kdy nám hořely termíny a snažili jsme se zachránit úrokovou sazbu, jsme potřebovali potvrzené a ověřené dokumenty z konzulátu v Miláně. S vynaložením všech sil a po zvládnutí veškeré byrokracie, jsme si oddechli: „ Originály dokumentů dorazí včas a vše stihneme.“ No, co myslíte, na letišti v Itálii začali stávkovat. Ano, byl to rok 2017. Naštěstí vše dobře dopadlo a obchod dopadl úspěšně.
A rok 2020 – tentokrát jsme potřebovali dokumenty z velvyslanectví v Bruselu. Již řádil Covid a vyřešit vše podstatné během jedné návštěvy velvyslanectví bylo prostě nemožné. Přes všechny restrikce, zákazy a opatření jsme to zvládli, ale byl to boj.

Samozřejmě mám více rodin, které mi jsou věrné celých 20 let a s důvěrou se na mne dále obracejí. Tam, kde jsme řešili pro malé dětičky různé dětské úrazovky a stavební spoření, jsou již dnes mladí lidé s vlastními dětmi, kterým stále pomáhám. Moc si jich vážím, stejně tak, jako rodiny z mého 1. příběhu. Ale přece jen mi ta malá holčička, která se za mě vydávala a nyní jsem s ní řešila její bytovou potřebu, zůstala v paměti a tak nějak pocitově asi nejblíže.

Nic to však nemění na tom, že ke každému novému nebo stávajícímu klientovi, vždy přistupuji individuálně, zodpovědně a čestně.

Důvěra a spokojenost klientů jsou hodnoty, na kterých chci stavět a které chci nadále rozvíjet.

Číst více

KONTAKTY

Spolupráce s RK

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 5x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Archiv referencí makléře
Hodnocení - Na základě
            doporučení mých rodičů jsem paní Malinovou kontaktovala s
            žádostí o pomoc se zprostředkováním hypotečního úvěru a
            zároveň koupě nemovitosti. Paní Malinová se mnou prošla
            celou cestu od vyřízení hypotéky, přes kontaktování
            prodávající realitní kanceláře, zajištění právních služeb až
            k podepsání kupní smlouvy. Veškeré problémy, které se v
            průběhu vyřizování vyskytly vyřešila vždy velmi
            profesionálně, s ochotou a nadhledem. Ve svém oboru vyniká
            spolehlivostí a precizností odvedené práce. Spolupráce s
            paní Malinovou byla i díky přátelskému postoji a přístupu
            velmi příjemná. Ještě jednou velké poděkování.

Na základě doporučení mých rodičů jsem paní Malinovou kontaktovala s žádostí o pomoc se zprostředkováním hypotečního úvěru a zároveň koupě nemovitosti. Paní Malinová se mnou prošla celou cestu od vyřízení hypotéky, přes kontaktování prodávající realitní kanceláře, zajištění právních služeb až k podepsání kupní smlouvy. Veškeré problémy, které se v průběhu vyřizování vyskytly vyřešila vždy velmi profesionálně, s ochotou a nadhledem. Ve svém oboru vyniká spolehlivostí a precizností odvedené práce. Spolupráce s paní Malinovou byla i díky přátelskému postoji a přístupu velmi příjemná. Ještě jednou velké poděkování.

Dominka Juhnová
|
Zdroj: https://www.grandrealitydc.cz/texty/2/kontakty

Hodnocení

Hodnoceno:

11.01.2021

Hodnocení - Paní Malinová je člověk na svém
            místě. Své práci skvěle rozumí a určitě si zaslouží důvěru
            svých klientů. Umí si poradit i se "zapeklitými" případy.
            Mně osobně se spolupráce, právě s touto paní makléřkou,
            rozhodně vyplatila. Vřele doporučuji všem.

Paní Malinová je člověk na svém místě. Své práci skvěle rozumí a určitě si zaslouží důvěru svých klientů. Umí si poradit i se "zapeklitými" případy. Mně osobně se spolupráce, právě s touto paní makléřkou, rozhodně vyplatila. Vřele doporučuji všem.

Petr Plicka
|
Zdroj: https://www.grandrealitydc.cz/texty/2/kontakty

Hodnocení

Hodnoceno:

19.11.2019

Hodnocení - Mohu uveřejnit jen samá pozitiva.Rychlost, ochota, vstřícnost, serióznost, více psát
              netřeba. 
              Služby paní Malinovou mohu vřele doporučit!

Mohu uveřejnit jen samá pozitiva.

Rychlost, ochota, vstřícnost, serióznost, více psát netřeba. 
Služby paní Malinovou mohu vřele doporučit!

KAČER
|
Zdroj: https://www.grandrealitydc.cz/texty/2/kontakty

Hodnocení

Hodnoceno:

31.07.2019

Kontaktní formulář


Nahoru