NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Rád bych touto cestou doporučil všem, opravdu " PROFESIONÁLNÍ " služby makléřky Křížově.Že je na svém profesním místě naší rodinu přesvědčila při prodeji chalupy .Milá paní se vřelým jednáním .Těším se na další blížící se spolupráci. DOPORUČUJI ! 
M.V.

Rád bych touto cestou doporučil všem, opravdu " PROFESIONÁLNÍ " služby makléřky Křížově.Že je na svém profesním místě naší rodinu přesvědčila při prodeji chalupy .Milá paní se vřelým jednáním .Těším se na další blížící se spolupráci. DOPORUČUJI ! M.V.

Martin Válka

Hodnocení

Hodnoceno:

16.06.2021

Hodnocení - „Paní makléřka je naprostý profesionál v tomto oboru. Chtěl bych jí 
poděkovat za perfektní služby, které nám poskytla při prodeji domu. 
Velká ochota, životní nadhled a vytříbený humor nám všem zpříjemnil celý
 proces. Rychlá akce, konkrétní a jasné pokyny, spolehlivost, bezpečnost
 a hodně navíc nabídne těm, kteří ji osloví. Naše rodina doporučuje 
jednoznačně.“

„Paní makléřka je naprostý profesionál v tomto oboru. Chtěl bych jí poděkovat za perfektní služby, které nám poskytla při prodeji domu. Velká ochota, životní nadhled a vytříbený humor nám všem zpříjemnil celý proces. Rychlá akce, konkrétní a jasné pokyny, spolehlivost, bezpečnost a hodně navíc nabídne těm, kteří ji osloví. Naše rodina doporučuje jednoznačně.“

Daniel Papoušek, Mokrovraty
|
Zdroj: https://elenkaderabkova.webnode.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

22.03.2021

Hodnocení - "Elen, velice oceňuji Vaši profesionalitu, preciznost, spolehlivost, a 
především Váš humor. Mám k Vám naprostou důvěru a pokud budu v budoucnu 
potřebovat služby realitní kanceláře, obrátím se vždy na Vás. Velice Vám
 děkuji za Vaše služby, za ochotu, za rady, a především za čas, který 
jste prodeji věnovala. Vážím si Vašeho přístupu k nám, Vašim klientům."

"Elen, velice oceňuji Vaši profesionalitu, preciznost, spolehlivost, a především Váš humor. Mám k Vám naprostou důvěru a pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, obrátím se vždy na Vás. Velice Vám děkuji za Vaše služby, za ochotu, za rady, a především za čas, který jste prodeji věnovala. Vážím si Vašeho přístupu k nám, Vašim klientům."

Marie Jelínková, Lužnice
|
Zdroj: https://elenkaderabkova.webnode.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

17.10.2020

Hodnocení - "Paní Kadeřábková nás bezproblémově provedla celým realitním procesem 
při koupi rodinného domu v Hřiměždicích, vždy se vším ochotně poradila. 
Je to realitní makléřka, která své práci rozumí. Za nás velká 
spokojenost."

"Paní Kadeřábková nás bezproblémově provedla celým realitním procesem při koupi rodinného domu v Hřiměždicích, vždy se vším ochotně poradila. Je to realitní makléřka, která své práci rozumí. Za nás velká spokojenost."

Tomáš Barták, Týnec nad Sázavou
|
Zdroj: https://elenkaderabkova.webnode.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

14.10.2020

Hodnocení - „Paní Elen Kadeřábková mne zastupovala v oblasti nemovitosti. Vyřešila 
pro mne dlouho neřešitlné záležitosti i resty z minulosti k mojí plné 
spokojenosti, přestože jí z toho neplynul žádný pohádkový zisk. Stěží by
 se ochotně tohoto ujal kdokoli jiný. Proto bych místo obvykle 
přidělovaných 5-ti hvězdiček přidal i nějakou další, neboť 5 je pouze za
 100% spokojenost.“

„Paní Elen Kadeřábková mne zastupovala v oblasti nemovitosti. Vyřešila pro mne dlouho neřešitlné záležitosti i resty z minulosti k mojí plné spokojenosti, přestože jí z toho neplynul žádný pohádkový zisk. Stěží by se ochotně tohoto ujal kdokoli jiný. Proto bych místo obvykle přidělovaných 5-ti hvězdiček přidal i nějakou další, neboť 5 je pouze za 100% spokojenost.“

Jaroslav Žilák, Mníšek pod Brdy
|
Zdroj: https://elenkaderabkova.webnode.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

14.09.2020

Hodnocení - "Jestli už máte nějakou zkušenost s realitními makléři, většinou asi 
nebude dobrá. Naše životní situace není jednoduchá, máme jedno zdravé a 
jedno těžce postižené dítě. Hledali jsme podnájem, nic jsme neprodávali.
 Makléři o takovou práci většinou vůbec nestojí. Není z toho žádný 
profit. S empatií, nasazením a snahou pomoct situaci vyřešit, jakou 
projevila paní inženýrka Kadeřábková, jsme se s manželem ještě u žádného
 z nich dosud nesetkali. Jsme jí velmi zavázaní."

"Jestli už máte nějakou zkušenost s realitními makléři, většinou asi nebude dobrá. Naše životní situace není jednoduchá, máme jedno zdravé a jedno těžce postižené dítě. Hledali jsme podnájem, nic jsme neprodávali. Makléři o takovou práci většinou vůbec nestojí. Není z toho žádný profit. S empatií, nasazením a snahou pomoct situaci vyřešit, jakou projevila paní inženýrka Kadeřábková, jsme se s manželem ještě u žádného z nich dosud nesetkali. Jsme jí velmi zavázaní."

Jana Pourová, Praha
|
Zdroj: https://elenkaderabkova.webnode.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

08.08.2020

Hodnocení - "Děkuji moc, pro nás jste naše realitní makléřka a jsme rádi, že Vás máme. Mějte se hezky, Eva "

"Děkuji moc, pro nás jste naše realitní makléřka a jsme rádi, že Vás máme. Mějte se hezky, Eva "

Simona Boučková
|
Zdroj: https://www.simonabouckova.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

08.06.2021

Paní Evo, co si více přát, než mít své vlastní, spokojené klienty! Děkuji.

Hodnocení - "Pokud bude příležitost opět se na Vás rádi obrátíme, spolupráce totiž byl více než perfektní." Maryana D.

"Pokud bude příležitost opět se na Vás rádi obrátíme, spolupráce totiž byl více než perfektní." Maryana D.


Simona Boučková
|
Zdroj: https://www.simonabouckova.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

08.06.2021

Slečno Maryano, 

bude mi potěšením Vám opět pomoci. 

Hodnocení - " Moc Vám paní Boučková děkuji za Váš čas a energii. Jste velmi sympatická a profesionální. Ráda Vás doporučím svému okolí." Eva

" Moc Vám paní Boučková děkuji za Váš čas a energii. Jste velmi sympatická a profesionální. Ráda Vás doporučím svému okolí." Eva

Simona Boučková
|
Zdroj: https://www.simonabouckova.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

08.06.2021

Milá paní Evo, děkuji za krásné hodnocení, kterého si velmi vážím. 

Hodnocení - Byla jsem moc spokojená, na všem jsme se s paní Simonou domluvily. Milá, vstřícná, zodpovědná. Přehledné a dostačující reporty ohledně proběhlých prohlídek:-) Kateřina P.

Byla jsem moc spokojená, na všem jsme se s paní Simonou domluvily. Milá, vstřícná, zodpovědná. Přehledné a dostačující reporty ohledně proběhlých prohlídek:-) Kateřina P.

Simona Boučková
|
Zdroj: https://www.century21.cz/makler-simona-bouckova

Hodnocení

Hodnoceno:

08.06.2021

Milá Kateřino, moc Vám děkuji za krásné hodnocení. Spokojený klient je u mě vždy na prvním místě. 

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru