NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Děkujeme za perfektní a profesionální přístup.Pani Alenu můžeme jen doporučit. Prodej pozemku byl rychlý a spokojenost je na obou stranách.

Děkujeme za perfektní a profesionální přístup.Pani Alenu můžeme jen doporučit. Prodej pozemku byl rychlý a spokojenost je na obou stranách.

Monika

Hodnocení

Hodnoceno:

20.07.2022

Hodnocení - Paní Lužná nám pomohla koupit zahradu. Za její podrobné vysvětlení některých věcí ve smlouvě jsem velmi vděčná. Stejně tak za celkový přístup k nám - kupujícím i k paní prodávající. Je radostné, že i v takovýchto "byznys věcech" se dá jednat laskavě, lidsky a neuspěchaně :) Za to paní Lužné moc děkuji. Určitě bych její profesionální služby svým přátelům vřele a bez obav doporučila a věděla bych, že jí mohou 100 % věřit.
Nataša Budačová, Mistřice

Paní Lužná nám pomohla koupit zahradu. Za její podrobné vysvětlení některých věcí ve smlouvě jsem velmi vděčná. Stejně tak za celkový přístup k nám - kupujícím i k paní prodávající. Je radostné, že i v takovýchto "byznys věcech" se dá jednat laskavě, lidsky a neuspěchaně :) Za to paní Lužné moc děkuji. Určitě bych její profesionální služby svým přátelům vřele a bez obav doporučila a věděla bych, že jí mohou 100 % věřit. Nataša Budačová, Mistřice

Nataša Budačová

Hodnocení

Hodnoceno:

19.07.2022

Hodnocení - Komunikace a spolupráce s Alenou byla velmi rychlá, zorganizovaná a také velmi příjemná i po lidské stránce. Děkujeme za spolupráci a už se těšíme do nového bydlení! ☺️

Komunikace a spolupráce s Alenou byla velmi rychlá, zorganizovaná a také velmi příjemná i po lidské stránce. Děkujeme za spolupráci a už se těšíme do nového bydlení! ☺️

Anna a Dan

Hodnocení

Hodnoceno:

01.07.2022

Hodnocení - Moc doporučuji paní Alenu Lužnou. Je skutečná profesionálka a postará se opravdu o vše, co je potřeba vyřídit či zařídit ohledně prodeje a nebo pronájmu nemovistosti. Využila jsem její služby již několikrát a vždy jsem byla spokojena.

Moc doporučuji paní Alenu Lužnou. Je skutečná profesionálka a postará se opravdu o vše, co je potřeba vyřídit či zařídit ohledně prodeje a nebo pronájmu nemovistosti. Využila jsem její služby již několikrát a vždy jsem byla spokojena.

Veronika

Hodnocení

Hodnoceno:

24.06.2022

Hodnocení - Pan Žáček je velký profesionál, byli jsme mile překvapeni přístupem i kvalitou poskytnutých služeb. Vřele doporučujeme a těšíme se, že v budoucnu budeme mít příležitost pro další spolupráci.
Darja & Angel Martinezovi

Pan Žáček je velký profesionál, byli jsme mile překvapeni přístupem i kvalitou poskytnutých služeb. Vřele doporučujeme a těšíme se, že v budoucnu budeme mít příležitost pro další spolupráci. Darja & Angel Martinezovi

Martinez

Hodnocení

Hodnoceno:

25.05.2022

Hodnocení - Realitní kancelář Reality Sedmička
          poskytuje kvalitní profesionální realitní servis. Koupili jsme
          si s manželem chalupu v Severomoravském kraji v Jeseníkách,
          kterou měl na starost Mgr.Ladislav Fajmon  a byli  jsme
          maximalně spokojeni ..super příjemné jednání se vším nám
          poradil, vyřídil a zařídil bez jakýchkoli problému všem
          doporučujeme.

Realitní kancelář Reality Sedmička poskytuje kvalitní profesionální realitní servis. Koupili jsme si s manželem chalupu v Severomoravském kraji v Jeseníkách, kterou měl na starost Mgr.Ladislav Fajmon  a byli  jsme maximalně spokojeni ..super příjemné jednání se vším nám poradil, vyřídil a zařídil bez jakýchkoli problému všem doporučujeme.

Petra Zezhulčíková

Hodnocení

Hodnoceno:

26.04.2022

Hodnocení - Maximálně spokojen perfektní práce

Maximálně spokojen perfektní práce

Ivica Pranjić

Hodnocení

Hodnoceno:

26.04.2022

Hodnocení - Ochota, vstřícnost,bezproblémová domluva - zkrátka profesionál.
Pan Bělský si mne vyhledal, opakovaně oslovil až jsem si konečně řekl, 
že mu dám šanci a on ji plně využil k oboustranné spokojenosti.

Ochota, vstřícnost,bezproblémová domluva - zkrátka profesionál. Pan Bělský si mne vyhledal, opakovaně oslovil až jsem si konečně řekl, že mu dám šanci a on ji plně využil k oboustranné spokojenosti.

Marek Bělský
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-a-city/marek-belsky/

Hodnocení

Hodnoceno:

07.04.2022

Hodnocení - p. Soukupová se starala dobře, ochotně a informace mi podávala včas zcela jasně a zřetelně. Neměl jsem žádný problém. Děkuji za spolupráci.Tomáš Arnet

p. Soukupová se starala dobře, ochotně a informace mi podávala včas zcela jasně a zřetelně. Neměl jsem žádný problém. Děkuji za spolupráci.

Tomáš Arnet

Václava Soukupová
|
Zdroj: https://vaclavasoukupova.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

12.03.2022

Vážený pane Arnete, moc děkuji za pochvalu, spokojený klient je má nejlepší odměna. 

Hodnocení - Velice jsem byl spokojen jak od začátku prodeje zahrady až do úplného prodeje vše probíhalo v naprostém pořádku o všem jsem byl vždy informován a cokoliv za mě vyřídila co bylo potřeba k prodeji udělala moc jsem byl spokojen za mě paní má velké díky a také firmě MM reality za prodej vím co vše obnáší komunikovat ze zákazníky a není to jednoduché v dnešní době za mě velké plus.Stanislav Liška

Velice jsem byl spokojen jak od začátku prodeje zahrady až do úplného prodeje vše probíhalo v naprostém pořádku o všem jsem byl vždy informován a cokoliv za mě vyřídila co bylo potřeba k prodeji udělala moc jsem byl spokojen za mě paní má velké díky a také firmě MM reality za prodej vím co vše obnáší komunikovat ze zákazníky a není to jednoduché v dnešní době za mě velké plus.
Stanislav Liška

Václava Soukupová
|
Zdroj: https://vaclavasoukupova.cz/pribehy/941/

Hodnocení

Hodnoceno:

12.03.2022

Dobrý den pane Liško, moc děkuji za Váš kladný komentář, spokojený klient je moje priorita číslo jedna. Přeji hezký den. 


Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru