NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - S naší spoluprací s Dr. Mrňousem jsme byli velmi spokojeni – při 
koupi nemovitosti jsme ocenili především značnou flexibilitu a 
profesionální přistup, a to dokonce ve třech jazycích. Doporučujeme.

S naší spoluprací s Dr. Mrňousem jsme byli velmi spokojeni – při koupi nemovitosti jsme ocenili především značnou flexibilitu a profesionální přistup, a to dokonce ve třech jazycích. Doporučujeme.

Vladimír K.
|
Zdroj: https://josefmrnous.cz/reference-1

Hodnocení

Hodnoceno:

05.01.2022

Hodnocení - Zkoušel jsem prodej nemovitostí u několika makléřů, ale až 
pana Mrňouse jsem zjistil, že jsem u toho pravého makléře. Jeho 
trpělivost a přístup k našim požadavkům byl obdivuhodný, veškerá 
připravená dokumentace z jeho strany byla perfektní. Ještě jednou mu 
touto cestou děkujeme.

Zkoušel jsem prodej nemovitostí u několika makléřů, ale až pana Mrňouse jsem zjistil, že jsem u toho pravého makléře. Jeho trpělivost a přístup k našim požadavkům byl obdivuhodný, veškerá připravená dokumentace z jeho strany byla perfektní. Ještě jednou mu touto cestou děkujeme.

Luděk T.
|
Zdroj: https://josefmrnous.cz/reference-1

Hodnocení

Hodnoceno:

04.01.2022

Hodnocení - Pan Josef Mrňous je schopný, seriózní, důvěryhodný. Veškeré 
kroky prodeje mne pokaždé s trpělivostí vysvětlil. Rozhodně se na něj 
obrátím při prodeji další z nemovitostí. A jeho práci budu doporučovat 
ve svém okolí.

Pan Josef Mrňous je schopný, seriózní, důvěryhodný. Veškeré kroky prodeje mne pokaždé s trpělivostí vysvětlil. Rozhodně se na něj obrátím při prodeji další z nemovitostí. A jeho práci budu doporučovat ve svém okolí.

Veronika M.
|
Zdroj: https://josefmrnous.cz/reference-1

Hodnocení

Hodnoceno:

05.01.2022

Hodnocení - "Je těžké to vyjádřit v krátkosti a tak, aby to nevypadalo až podezřele pozitivně :-)Díky Veronice jsme od letošního jara prodali dům a byt v Praze a s její pomocí jsme vybrali jinou nemovitost. Oslovili jsme ji na základě doporučení z rodiny. Veronika je neuvěřitelně akční, spolehlivá, komunikuje bleskově a nezná slovo problém. Vážím si i její upřímnosti, kdy vám nic nelakuje na růžovo a natvrdo sdělí i to, co možná nechcete slyšet ale ona současně hledá řešení a poskytne podporu. Její služby jsou naprosto komplexní: od finančního poradenství po přípravu nemovitosti, roli jakéhosi mediátora a vrby, v neposlední řadě poskytne i skvělý právní servis. Rozumí technické stránce a její tým i ona sama často přiloží ruku k dílu při přípravě nemovitosti, obstará technické inspekce, vizualizace, videa. Během prodeje se postará  o veškerou administrativu, předání nemovitosti a následné kroky, jako jsou přepisy energií atd. To je přesně to, co potřebujete, když třeba jako já, prodáváte rodný dům a byt, kde jsme strávili řadu let, je tam citová vazba a k oběma akcím jsme se pár let odhodlávali. Prostě s Veronikou nic není nemožné, skočili jsme do toho po hlavě a už to jelo. Pomohla nám naplnit i naši  představu  budoucího bydlení. Jezdila s námi na prohlídky nemovitostí, my jsme se díky ní mohli zabývat spíše emocionální stránkou věci a pocity a Veronika řešila technické parametry, viděla vady, které my bychom přehlédli. Bylo to náročné ale je to skoro za námi, brzy se stěhujeme do nového.Právě díky etapě hledání nemovitosti jsme zažili mnoho jiných makléřů prodávajících, kteří byli schopni opakovat jen to, co stálo v inzerátu a občas se přitom nedokázali ani příjemně tvářit.. To se s Veronikou stát nemůže. Veronika je prostě skvělá po profesní i lidské stránce. Patří jí náš velký dík a s manželem velmi doporučujeme její služby.. Eva a Karel Plzákovi"

"Je těžké to vyjádřit v krátkosti a tak, aby to nevypadalo až podezřele pozitivně :-)

Díky Veronice jsme od letošního jara prodali dům a byt v Praze a s její pomocí jsme vybrali jinou nemovitost. 
Oslovili jsme ji na základě doporučení z rodiny. Veronika je neuvěřitelně akční, spolehlivá, komunikuje bleskově a nezná slovo problém. Vážím si i její upřímnosti, kdy vám nic nelakuje na růžovo a natvrdo sdělí i to, co možná nechcete slyšet ale ona současně hledá řešení a poskytne podporu. 
Její služby jsou naprosto komplexní: od finančního poradenství po přípravu nemovitosti, roli jakéhosi mediátora a vrby, v neposlední řadě poskytne i skvělý právní servis. Rozumí technické stránce a její tým i ona sama často přiloží ruku k dílu při přípravě nemovitosti, obstará technické inspekce, vizualizace, videa. Během prodeje se postará  o veškerou administrativu, předání nemovitosti a následné kroky, jako jsou přepisy energií atd. To je přesně to, co potřebujete, když třeba jako já, prodáváte rodný dům a byt, kde jsme strávili řadu let, je tam citová vazba a k oběma akcím jsme se pár let odhodlávali. Prostě s Veronikou nic není nemožné, skočili jsme do toho po hlavě a už to jelo. Pomohla nám naplnit i naši  představu  budoucího bydlení. Jezdila s námi na prohlídky nemovitostí, my jsme se díky ní mohli zabývat spíše emocionální stránkou věci a pocity a Veronika řešila technické parametry, viděla vady, které my bychom přehlédli. Bylo to náročné ale je to skoro za námi, brzy se stěhujeme do nového.
Právě díky etapě hledání nemovitosti jsme zažili mnoho jiných makléřů prodávajících, kteří byli schopni opakovat jen to, co stálo v inzerátu a občas se přitom nedokázali ani příjemně tvářit.. To se s Veronikou stát nemůže. Veronika je prostě skvělá po profesní i lidské stránce. Patří jí náš velký dík a s manželem velmi doporučujeme její služby.. 
Eva a Karel Plzákovi"

Veronika Srb Balnarová
|
Zdroj: https://veronikasrb.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

09.12.2021

Vážení manželé Plzákovi,

přišla jsem k vám na doporučení vašeho syna a dle jeho vlastních slov se mnou za poslední měsíce mluvíte častěji než s ním :-)

Byl to běh na spoustu měsíců, ale pomalu se blížíme k závěru. Vlastně předání vašeho nového bytu bude skoro na výročí naší spolupráce.

Vážím si spolupráce s vámi a navázaného přátelství

S díky Veronika

Hodnocení - Za mě super makléř. Přišel mi jako férový člověk a na mou otázku ať mi řekne jeho názor co se mu na bytě nelíbí plus jeho nedostatky mi bez problémů odpověděl. Tohodle si cením. Byt jsem koupil a jsem nadmíru spokojen.

Za mě super makléř. Přišel mi jako férový člověk a na mou otázku ať mi řekne jeho názor co se mu na bytě nelíbí plus jeho nedostatky mi bez problémů odpověděl. Tohodle si cením. Byt jsem koupil a jsem nadmíru spokojen.

Lukáš Šuniar
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/13153497-lukas-suniar-ferovy-realitni-makler-ostrava-poruba.html

Hodnocení

Hodnoceno:

05.12.2021

Mockrát Vám děkuji a těším se na setkání!

Hodnocení - Přes Realitní společnost Praha jsem prodávala 2 nemovitosti a jednu kupovala. Veškeré mé transakce měl na starosti makléř Petr Žáček, který byl vždy velmi profesionální a flexibilní. Byla jsem nadšena také z profesionálních a nijak nezkreslujících fotografií a stejně tak natočených podpůrných videí - vtipné, živé a věcné, zohledňující lokalitu, ale také genius loci prodávané nemovitosti. Prodej i koupě realit byla zvládnutá na jedničku od samého začátku až do profesionálního dotažení do konce. Velmi ráda doporučuji dále.

Přes Realitní společnost Praha jsem prodávala 2 nemovitosti a jednu kupovala. Veškeré mé transakce měl na starosti makléř Petr Žáček, který byl vždy velmi profesionální a flexibilní. Byla jsem nadšena také z profesionálních a nijak nezkreslujících fotografií a stejně tak natočených podpůrných videí - vtipné, živé a věcné, zohledňující lokalitu, ale také genius loci prodávané nemovitosti. Prodej i koupě realit byla zvládnutá na jedničku od samého začátku až do profesionálního dotažení do konce. Velmi ráda doporučuji dále.

Petra E. Votočková
|
Zdroj: https://www.google.com/search?q=realitn%C3%AD+spole%C4%8Dnost+praha&client=firefox-b-d&sxsrf=AOaemvLsEYNr3UhBu7kMBXFOT7DQQSeMtw%3A1637320350750&ei=noaXYYuiLdnvkgWSq7WYDQ&ved=0ahUKEwiL6Y7PpaT0AhXZt6QKHZJVDdMQ4dUDCA0&uact=5&oq=realitn%C3%AD+spole%C4%8Dnost+praha&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBAgjECcyCwguEIAEEMcBEK8BMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yCQgAEMkDEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoHCCMQsAMQJzoHCAAQRxCwAzoECAAQQzoKCC4QxwEQ0QMQQzoLCC4QgAQQsQMQgwE6DgguEIAEELEDEMcBENEDOg4ILhCABBCxAxDHARCjAjoFCAAQgAQ6CgguEMcBEK8BEEM6CAgAEIAEELEDOhEILhCABBCxAxCDARDHARCvAToLCC4QgAQQxwEQ0QM6BwgjELACECc6CgguEMcBENEDEA06CgguEMcBEK8BEA06BAgAEA06BggAEA0QHkoECEEYAFDqA1i7I2DQJGgCcAJ4AIABrAGIAd4WkgEEOS4xN5gBAKABAcgBA8ABAQ&sclient=gws-wiz#lrd=0x470b9571d869de83:0x8f936edcc0329e1f,1,,,

Hodnocení

Hodnoceno:

19.11.2021

Hodnocení - Silne profesionální jednání, porovnatelné s makléři v zahraničí. Už dnes se těším na další spolupráci, s nikým jiným bych neměnil.
Vřele doporučuji. Petr

Silne profesionální jednání, porovnatelné s makléři v zahraničí. Už dnes se těším na další spolupráci, s nikým jiným bych neměnil. Vřele doporučuji. Petr

Lukáš Šuniar
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/13153497-lukas-suniar-ferovy-realitni-makler-ostrava-poruba.html

Hodnocení

Hodnoceno:

15.11.2021

Dobrý den, Petře. Mockrát děkuji za Vaše hodnocení. Velice si toho vážím a vždy udělám maximum pro Vaši plnou spokojenost. 
Hodnocení - Obchod proběhl velice rychle. Ocenil jsem profesionální přístup při přípravě bytu k prodeji a hlavně nádherný fotky! Navýšení ceny považuji za příjemný bonus. Děkuji a doporučuji.

Obchod proběhl velice rychle. Ocenil jsem profesionální přístup při přípravě bytu k prodeji a hlavně nádherný fotky! Navýšení ceny považuji za příjemný bonus. Děkuji a doporučuji.

Zámečník Vít

Hodnocení

Hodnoceno:

10.11.2021

Hodnocení - Paní Veronika je velmi profesionální, přátelská a milá realitní makléřka s lidským přístupem a velmi nadstandardními službami. Kromě prohlídek bytu, rezervační smlouvy, kupní smlouvy a právního servisu nám zařídila např. převod všech energií a před samotným nastěhováním zařídila na své náklady vymalování a instalaci nových lišt v celém bytě. Během procesu koupě nebyl nikdy nic problém, nic nebylo neřešitelné a vždy jsme se domluvili. Vše bylo navíc velmi rychle zařízeno. Po předchozích špatných zkušenostech s realitními makléři jsme byli velmi mile překvapeni. Až budeme zase něco potřebovat ohledně realit, tak se budeme obracet jen na paní Veroniku. Moc děkujeme a ať se Vám daří. Jiří, Lucie, Julie a Nela Vlachovi


Paní Veronika je velmi profesionální, přátelská a milá realitní makléřka s lidským přístupem a velmi nadstandardními službami. Kromě prohlídek bytu, rezervační smlouvy, kupní smlouvy a právního servisu nám zařídila např. převod všech energií a před samotným nastěhováním zařídila na své náklady vymalování a instalaci nových lišt v celém bytě. Během procesu koupě nebyl nikdy nic problém, nic nebylo neřešitelné a vždy jsme se domluvili. Vše bylo navíc velmi rychle zařízeno. Po předchozích špatných zkušenostech s realitními makléři jsme byli velmi mile překvapeni. Až budeme zase něco potřebovat ohledně realit, tak se budeme obracet jen na paní Veroniku. Moc děkujeme a ať se Vám daří. Jiří, Lucie, Julie a Nela Vlachovi

Veronika Srb Balnarová
|
Zdroj: https://veronikasrb.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

04.11.2021

Těší mě, že se vše povedlo k vaší spokojenosti. Do bytu jste se zamilovali na první pohled a přestože bylo dalších 19 zájemců, tak byt si našel vás. :-)

Děkuji za pozitivní slova. Ať se vám dobře bydlí a třeba někdy na viděnou

Hodnocení - Můj cíl byl jasný, potřeboval jsem prodat byt. Po mnohaletém pronájmu studentům, bez údržby a rekonstrukce, byly všechny místnosti poněkud velmi unavené životem... Rozhodl jsem se tedy oslovit největší hráče na realitním trhu, s naivním očekávám, že vše půjde jak po másle, dnes je přeci o byty nouze. Po půl roce intenzivního prodeje se situace nepohnula, začínal jsem propadat skepsi. V tu chvíli se, jako dar z nebes, naskytla možnost spolupráce s paní Balnarovou. Nenechal jsem se odradit jejím prvotním šokem z bytu, přímým až svérázným jednáním, ani tím, že za jejími zády nestojí žádný z těch velkých realitních „profesionálů“. Vše se totiž naopak ukázalo jako její velká pozitiva. Když jsem se po několika týdnech opět ocitl v oněch původně značně vybydlených pokojích, nevěřil jsem, že je to stejný prostor. Byt byl jedním slovem krásný. K nepoznání. Paní Balnarová sama se svým týmem s neuvěřitelnou energií vše zařídila a nenechala se odradit ani řadou komplikací. Věděla co dělá, to bylo zřejmé po celou dobu spolupráce a to mi dodávalo klid a důvěru. Byt prošel menší rekonstrukcí, byl vymalovaný a skvěle designově vyladěný, úplně v novém kabátě. O zájemce pak nebyla nouze, našel si tedy své šťastné nové majitele velmi rychle. Paní Balnarová má ženský smysl pro detail a skvělý vkus, ale i nevídanou, snad nevyčerpatelnou energii a odhodlání, kterou by jí leckterá parta dělníků mohla závidět :) Od začátku do konce měla celý proces pod svou taktovkou, věděl jsem v jaké fázi jsme a kam jdeme, přesně takto jsem si spolupráci s ideálním realitním makléřem vždy představoval. Vložte jí do rukou svou nemovitost a věřte, že případný další realitní obchod již nebudete realizovat bez ní, stejně jako já, naše spolupráce dál pokračuje. Mou velmi pozitivní zkušenost rád předávám dál svým známým a kamarádům. Ještě jednou tedy děkuji za profesionální, výbornou a příjemnou spolupráci a budu se těšit na další.Lukáš Kohoutek, Praha

Můj cíl byl jasný, potřeboval jsem prodat byt. Po mnohaletém pronájmu studentům, bez údržby a rekonstrukce, byly všechny místnosti poněkud velmi unavené životem... Rozhodl jsem se tedy oslovit největší hráče na realitním trhu, s naivním očekávám, že vše půjde jak po másle, dnes je přeci o byty nouze. Po půl roce intenzivního prodeje se situace nepohnula, začínal jsem propadat skepsi. V tu chvíli se, jako dar z nebes, naskytla možnost spolupráce s paní Balnarovou. Nenechal jsem se odradit jejím prvotním šokem z bytu, přímým až svérázným jednáním, ani tím, že za jejími zády nestojí žádný z těch velkých realitních „profesionálů“. Vše se totiž naopak ukázalo jako její velká pozitiva. Když jsem se po několika týdnech opět ocitl v oněch původně značně vybydlených pokojích, nevěřil jsem, že je to stejný prostor. Byt byl jedním slovem krásný. K nepoznání. Paní Balnarová sama se svým týmem s neuvěřitelnou energií vše zařídila a nenechala se odradit ani řadou komplikací. Věděla co dělá, to bylo zřejmé po celou dobu spolupráce a to mi dodávalo klid a důvěru. Byt prošel menší rekonstrukcí, byl vymalovaný a skvěle designově vyladěný, úplně v novém kabátě. O zájemce pak nebyla nouze, našel si tedy své šťastné nové majitele velmi rychle. Paní Balnarová má ženský smysl pro detail a skvělý vkus, ale i nevídanou, snad nevyčerpatelnou energii a odhodlání, kterou by jí leckterá parta dělníků mohla závidět :) Od začátku do konce měla celý proces pod svou taktovkou, věděl jsem v jaké fázi jsme a kam jdeme, přesně takto jsem si spolupráci s ideálním realitním makléřem vždy představoval. Vložte jí do rukou svou nemovitost a věřte, že případný další realitní obchod již nebudete realizovat bez ní, stejně jako já, naše spolupráce dál pokračuje. Mou velmi pozitivní zkušenost rád předávám dál svým známým a kamarádům. Ještě jednou tedy děkuji za profesionální, výbornou a příjemnou spolupráci a budu se těšit na další.

Veronika Srb Balnarová
|
Zdroj: https://veronikasrb.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

04.11.2021

Děkuji Lukáši :-) 

Ano, na poprvé to byl šok, ale myslím, že proměna bytu se povedla perfektně a prodej za 2 dny s aukcí je toho důkazem...Těším se na příště


Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru