NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Super.

Super.

MILENA MÍŠKOVÁ

Hodnocení

Hodnoceno:

23.05.2023

Hodnocení - Chtěli bychom poděkovat p. Monice Karasové z realitky Dreamsreality za profesionální zprostředkování koupě bytu. Vše probíhalo rychle a spolehlivě od první prohlídky do předání bytu a klíčů. Rádi bychom upozornili na výbornou znalost problematiky, vše nám bylo vysvětleno a zodpovězeno a jednání vždy probíhalo v přátelském duchu. Rozhodně doporučujeme, byli jsme velice spokojeni.
Pavel a Lea

Chtěli bychom poděkovat p. Monice Karasové z realitky Dreamsreality za profesionální zprostředkování koupě bytu. Vše probíhalo rychle a spolehlivě od první prohlídky do předání bytu a klíčů. Rádi bychom upozornili na výbornou znalost problematiky, vše nám bylo vysvětleno a zodpovězeno a jednání vždy probíhalo v přátelském duchu. Rozhodně doporučujeme, byli jsme velice spokojeni. Pavel a Lea

Pavel a Lea

Hodnocení

Hodnoceno:

16.05.2023

Hodnocení - S firmou RK Žáček jsme realizovali koupi dvou bytů, vše proběhlo rychle a naprosto korektně. Veškeré naše dotazy, prosby, žádosti byly vyřízeny okamžitě, přepisy energií vyřídila RK okamžitě.
Je to kancelář s velmi vstřícnou a přátelskou atmosférou. Doporučuji na 100 %.

Zuzana Kašparů

S firmou RK Žáček jsme realizovali koupi dvou bytů, vše proběhlo rychle a naprosto korektně. Veškeré naše dotazy, prosby, žádosti byly vyřízeny okamžitě, přepisy energií vyřídila RK okamžitě. Je to kancelář s velmi vstřícnou a přátelskou atmosférou. Doporučuji na 100 %. Zuzana Kašparů

Zuzana Kašparů

Hodnocení

Hodnoceno:

14.03.2023

Hodnocení - Chceme tímto moc poděkovat panu Šimonovi za perfektní zastoupení a servis při prodeji bytu na Praze 9. Pan Šimon je velmi ochotný, milý a hlavně schopný. Není to žádný nepříjemný makléř, kterého obtěžujete, ale pracuje pro vás a vy se tak i cítíte. :-) Všechno probíhalo hladce a už za týden po zveřejnění nabídky byla podepsaná rezervace! Navíc nám pan Šimon pomohl i s vyřízením převodu energií a zařízením různých drobností. Jsme opravdu velmi spokojení. Ještě jednou děkujeme a pana Šimona vřele doporučujeme! :-)

Chceme tímto moc poděkovat panu Šimonovi za perfektní zastoupení a servis při prodeji bytu na Praze 9. Pan Šimon je velmi ochotný, milý a hlavně schopný. Není to žádný nepříjemný makléř, kterého obtěžujete, ale pracuje pro vás a vy se tak i cítíte. :-) Všechno probíhalo hladce a už za týden po zveřejnění nabídky byla podepsaná rezervace! Navíc nám pan Šimon pomohl i s vyřízením převodu energií a zařízením různých drobností. Jsme opravdu velmi spokojení. Ještě jednou děkujeme a pana Šimona vřele doporučujeme! :-)

Libor Kratochvíl

Hodnocení

Hodnoceno:

13.03.2023

Hodnocení - Jsem velice spokojená s Vaší prací a službami. Všechno zařízeno korektně, rychle a s přihlédnutím k mým osobním potřebám. Velké poděkování a hodně štěstí.

Jsem velice spokojená s Vaší prací a službami. Všechno zařízeno korektně, rychle a s přihlédnutím k mým osobním potřebám. Velké poděkování a hodně štěstí.

Eva Becková

Hodnocení

Hodnoceno:

07.03.2023

Hodnocení - Potkat se a jednat po dlouhé době s takovým profesionálem, jakým paní Alena je, jsem velmi vetovala. Její charakteristické vlastnosti jsou vstřícnost, ochota pomoci, loajálnost a preciznost, z čehož poté vyplývá dokonalý výsledek z dobře odvedené práce. Můžu ji všem vřele doporučit. Mnohokrát děkuji za spolupráci a budu se těšit na další.

Potkat se a jednat po dlouhé době s takovým profesionálem, jakým paní Alena je, jsem velmi vetovala. Její charakteristické vlastnosti jsou vstřícnost, ochota pomoci, loajálnost a preciznost, z čehož poté vyplývá dokonalý výsledek z dobře odvedené práce. Můžu ji všem vřele doporučit. Mnohokrát děkuji za spolupráci a budu se těšit na další.

Mgr. Leona Juliána Kadlec, Ph. D.

Hodnocení

Hodnoceno:

05.03.2023

Hodnocení - Vrele doporucuji. Vse vybavene a pripravene k uplne spokojenosti 😉

Vrele doporucuji. Vse vybavene a pripravene k uplne spokojenosti 😉

Petr Wollmuth

Hodnocení

Hodnoceno:

04.03.2023

Hodnocení - Paní Lužnou vřele doporučujeme. Vše vysvětlí, poradí, nic není problém. Skvělý člověk na pravém místě.

Paní Lužnou vřele doporučujeme. Vše vysvětlí, poradí, nic není problém. Skvělý člověk na pravém místě.

Murárikovi

Hodnocení

Hodnoceno:

04.03.2023

Hodnocení - Příjemný a plně profesionální přístup.
Rychlá reakce na vše co bylo potřeba.
Pondělí reakce na pronájem a v pátek bydlení.

Příjemný a plně profesionální přístup. Rychlá reakce na vše co bylo potřeba. Pondělí reakce na pronájem a v pátek bydlení.

František Zoubek

Hodnocení

Hodnoceno:

18.02.2023

Hodnocení - Moc příjemné jednání s p. makléřem.  Vše proběhlo rychle a v pořádku.

Moc příjemné jednání s p. makléřem. Vše proběhlo rychle a v pořádku.

Nikola Haringová

Hodnocení

Hodnoceno:

17.02.2023

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru