NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Doporučuji RK DOMA Realitní makléři. Konkrétně Dominik Ženatý za rychlé a kvalitní zpracování tržního odhadu ceny pozemků a Adama Wojnara za zpracování srovnávací tržní analýzy k mému bytu. Komunikace byla bezproblémová. Děkuji.

Doporučuji RK DOMA Realitní makléři. Konkrétně Dominik Ženatý za rychlé a kvalitní zpracování tržního odhadu ceny pozemků a
Adama Wojnara za zpracování srovnávací tržní analýzy k mému bytu. Komunikace byla bezproblémová. Děkuji.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/makleremdoma/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Služby DOMA realitní makléři můžu ze své vlastní  zkušenosti doporučit, koupě bytu proběhla výborně, pan Ženatý byl vždy k dispozici, co řekl, to slíbil, vždy byl všude včas. Velmi si cením tak kvalitního servisu:) Můžu jen doporučit dál! Poradí si i s běžně nestandardními službami jako odvoz nábytku či přepsání energií. Výborná práce!

Služby DOMA realitní makléři můžu ze své vlastní zkušenosti doporučit, koupě bytu proběhla výborně, pan Ženatý byl vždy k dispozici, co řekl, to slíbil, vždy byl všude včas. Velmi si cením tak kvalitního servisu:) Můžu jen doporučit dál! Poradí si i s běžně nestandardními službami jako odvoz nábytku či přepsání energií. Výborná práce!

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/makleremdoma/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Děkuji Dominikovi Ženatému, za konzultaci právních zapeklitosti k uvažovaném pozemku ke koupi, určitě nám pomohl k rozumnému rozhodnutí.

Děkuji Dominikovi Ženatému, za konzultaci právních zapeklitosti k uvažovaném pozemku ke koupi, určitě nám pomohl k rozumnému rozhodnutí. 🙂

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/makleremdoma/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Spolupráci s Dominikem Ženatým doporučuji každému, kdo zvažuje prodej, koupi nebo pronájem nemovitosti. Je to člověk na svém místě, profesionál a nositel skutečného označení realitní makléř, a to nikoli ve významu sprostého slova. Pokud oddělíte zrno od plev na poli realitního zprostředkování, tak Dominika Ženatého určitě hledejte v misce se zrnem.

Spolupráci s Dominikem Ženatým doporučuji každému, kdo zvažuje prodej, koupi nebo pronájem nemovitosti. Je to člověk na svém místě, profesionál a nositel skutečného označení realitní makléř, a to nikoli ve významu sprostého slova. Pokud oddělíte zrno od plev na poli realitního zprostředkování, tak Dominika Ženatého určitě hledejte v misce se zrnem.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/DominikZenatyRealitniSpecialista/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Dominik je profesionál s velmi laskavým a sympatickým přístupem k druhým lidem, nejen zákazníkům. Odbornost, specializace a profesionalita je u něj samozřejmostí, na to se můžete spolehnout. Navíc mu neschází skromnost a pokora a co vím, tak na sobě a své firmě DOMA - realitní makléři, neustále pracuje. Pokud zvažujete pomoc s nákupem, prodejem, pronájmem nemovitosti nebo vás zajímavá pasivní příjem či investice z/do nemovitostí, je to ten nejlepší člověk, kterého v oboru znám! Doporučuji

Dominik je profesionál s velmi laskavým a sympatickým přístupem k druhým lidem, nejen zákazníkům. Odbornost, specializace a profesionalita je u něj samozřejmostí, na to se můžete spolehnout. Navíc mu neschází skromnost a pokora a co vím, tak na sobě a své firmě DOMA - realitní makléři, neustále pracuje. Pokud zvažujete pomoc s nákupem, prodejem, pronájmem nemovitosti nebo vás zajímavá pasivní příjem či investice z/do nemovitostí, je to ten nejlepší člověk, kterého v oboru znám! Doporučuji 👍🏻👍🏻👍🏻

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/DominikZenatyRealitniSpecialista/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Dominik je ve svém oboru odborník. Práce ho baví a naplňuje. Bylo to znát, když jsme se poznali před 6ti lety z jeho prezentací o realitní činnosti. Snaží se najít nové způsoby propagace a jde s dobou. Vede tým zajímavých makléřů se kterými rád spolupracuji. Jsou to nadšení a spolehliví lidé. Mám s ním i jeho týmem velice dobré zkušenosti.

Dominik je ve svém oboru odborník. Práce ho baví a naplňuje. Bylo to znát, když jsme se poznali před 6ti lety z jeho prezentací o realitní činnosti. Snaží se najít nové způsoby propagace a jde s dobou. Vede tým zajímavých makléřů se kterými rád spolupracuji. Jsou to nadšení a spolehliví lidé. Mám s ním i jeho týmem velice dobré zkušenosti.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/DominikZenatyRealitniSpecialista/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Ráda bych poděkovala touto cestou naprosto úžasnému a 100% 
profesionálovi a zároveň báječnému a obětavému člověku, díky kterému se 
mi splnil sen. Pana Mrňouse znám už pár let a už mi velmi úspěšně prodal
 3 nemovitosti, vždy s naprostou profesionalitou a zároveň lidským a 
milým přístupem. Vždy a kdykoliv byl ochotný poradit a pomoci i když 
zvláště v posledním případě to nebylo jednoduché. Jeho přístupem se vše 
podařilo a ještě mě podpořil, když už jsem ani nedoufala. Díky němu máme
 vysněný domeček. Až budu prodávat další nemovitosti nebudu ani trochu 
váhat a opět se s důvěrou na něho obrátím. Moc Vám děkujeme a moc si 
vážíme Vaší skvělé práce.

Ráda bych poděkovala touto cestou naprosto úžasnému a 100% profesionálovi a zároveň báječnému a obětavému člověku, díky kterému se mi splnil sen. Pana Mrňouse znám už pár let a už mi velmi úspěšně prodal 3 nemovitosti, vždy s naprostou profesionalitou a zároveň lidským a milým přístupem. Vždy a kdykoliv byl ochotný poradit a pomoci i když zvláště v posledním případě to nebylo jednoduché. Jeho přístupem se vše podařilo a ještě mě podpořil, když už jsem ani nedoufala. Díky němu máme vysněný domeček. Až budu prodávat další nemovitosti nebudu ani trochu váhat a opět se s důvěrou na něho obrátím. Moc Vám děkujeme a moc si vážíme Vaší skvělé práce.

Jana Jarolímová, Praha 4
|
Zdroj: https://www.nextreality.cz/josefmrnous

Hodnocení

Hodnoceno:

06.01.2022

Hodnocení - Dr. Mrňouse mohu jen doporučit. Je velice seriózní, spolehlivý a 
ochotný. Je vidět, že tuto profesi vykonává rád. Vyřešil i neočekávané 
problémy při prodeji nemovitosti a zajistil její prodej k mé plné 
spokojenosti. Je makléřem na svém místě.

Dr. Mrňouse mohu jen doporučit. Je velice seriózní, spolehlivý a ochotný. Je vidět, že tuto profesi vykonává rád. Vyřešil i neočekávané problémy při prodeji nemovitosti a zajistil její prodej k mé plné spokojenosti. Je makléřem na svém místě.

Martina J., Karlovy Vary
|
Zdroj: https://www.nextreality.cz/josefmrnous

Hodnocení

Hodnoceno:

06.01.2022

Hodnocení - Ráda bych doporučila dr. Josefa Mrňouse z RK RealExpert, který 
prodával náš rodinný dům v Praze. Jednalo se o dvougenerační dům, který 
jsme bez výsledku pět let nabízeli v různých RK. Bylo nás pět majitelů, z
 toho jeden ze zahraničí. Pan Mrňous náš dům během tří měsíců prodal. 
Smlouvy se musely úředně překládat a ověřit v zahraničí. Vše proběhlo v 
naprostém pořádku, i v Katastru nemovitostí nebyla žádná připomínka a po
 přepsání byly peníze do tří dnů převedeny na naše účty.

Ráda bych doporučila dr. Josefa Mrňouse z RK RealExpert, který prodával náš rodinný dům v Praze. Jednalo se o dvougenerační dům, který jsme bez výsledku pět let nabízeli v různých RK. Bylo nás pět majitelů, z toho jeden ze zahraničí. Pan Mrňous náš dům během tří měsíců prodal. Smlouvy se musely úředně překládat a ověřit v zahraničí. Vše proběhlo v naprostém pořádku, i v Katastru nemovitostí nebyla žádná připomínka a po přepsání byly peníze do tří dnů převedeny na naše účty.

Miluše L.
|
Zdroj: https://josefmrnous.cz/reference-1

Hodnocení

Hodnoceno:

06.01.2022

Hodnocení - Prodával jsem svou nemovitost přes několik realitních 
kanceláří ale ani jedné se to nepodařilo, navíc mne chtěli jen přemluvit
 abych snížil cenu, pak jsem našel realitního makléře pana Mrňouse a 
bylo to úplně náhodou a tomu se to po pár měsících podařilo i když to 
nebylo jednoduché. Dostal jsem požadovanou cenu za svou nemovitost a tak
 mohu jen doporučit pana Mrňouse jako opravdu spolehlivého člověka z 
oboru realit.

Prodával jsem svou nemovitost přes několik realitních kanceláří ale ani jedné se to nepodařilo, navíc mne chtěli jen přemluvit abych snížil cenu, pak jsem našel realitního makléře pana Mrňouse a bylo to úplně náhodou a tomu se to po pár měsících podařilo i když to nebylo jednoduché. Dostal jsem požadovanou cenu za svou nemovitost a tak mohu jen doporučit pana Mrňouse jako opravdu spolehlivého člověka z oboru realit.

Luboš L.
|
Zdroj: https://josefmrnous.cz/reference-1

Hodnocení

Hodnoceno:

04.01.2022

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru