NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Moc doporučuji paní Alenu Lužnou. Je skutečná profesionálka a postará se opravdu o vše, co je potřeba vyřídit či zařídit ohledně prodeje a nebo pronájmu nemovistosti. Využila jsem její služby již několikrát a vždy jsem byla spokojena.

Moc doporučuji paní Alenu Lužnou. Je skutečná profesionálka a postará se opravdu o vše, co je potřeba vyřídit či zařídit ohledně prodeje a nebo pronájmu nemovistosti. Využila jsem její služby již několikrát a vždy jsem byla spokojena.

Veronika

Hodnocení

Hodnoceno:

24.06.2022

Hodnocení - Pan Žáček je velký profesionál, byli jsme mile překvapeni přístupem i kvalitou poskytnutých služeb. Vřele doporučujeme a těšíme se, že v budoucnu budeme mít příležitost pro další spolupráci.
Darja & Angel Martinezovi

Pan Žáček je velký profesionál, byli jsme mile překvapeni přístupem i kvalitou poskytnutých služeb. Vřele doporučujeme a těšíme se, že v budoucnu budeme mít příležitost pro další spolupráci. Darja & Angel Martinezovi

Martinez

Hodnocení

Hodnoceno:

25.05.2022

Hodnocení - Realitní kancelář Reality Sedmička
          poskytuje kvalitní profesionální realitní servis. Koupili jsme
          si s manželem chalupu v Severomoravském kraji v Jeseníkách,
          kterou měl na starost Mgr.Ladislav Fajmon  a byli  jsme
          maximalně spokojeni ..super příjemné jednání se vším nám
          poradil, vyřídil a zařídil bez jakýchkoli problému všem
          doporučujeme.

Realitní kancelář Reality Sedmička poskytuje kvalitní profesionální realitní servis. Koupili jsme si s manželem chalupu v Severomoravském kraji v Jeseníkách, kterou měl na starost Mgr.Ladislav Fajmon  a byli  jsme maximalně spokojeni ..super příjemné jednání se vším nám poradil, vyřídil a zařídil bez jakýchkoli problému všem doporučujeme.

Petra Zezhulčíková

Hodnocení

Hodnoceno:

26.04.2022

Hodnocení - Maximálně spokojen perfektní práce

Maximálně spokojen perfektní práce

Ivica Pranjić

Hodnocení

Hodnoceno:

26.04.2022

Hodnocení - Ochota, vstřícnost,bezproblémová domluva - zkrátka profesionál.
Pan Bělský si mne vyhledal, opakovaně oslovil až jsem si konečně řekl, 
že mu dám šanci a on ji plně využil k oboustranné spokojenosti.

Ochota, vstřícnost,bezproblémová domluva - zkrátka profesionál. Pan Bělský si mne vyhledal, opakovaně oslovil až jsem si konečně řekl, že mu dám šanci a on ji plně využil k oboustranné spokojenosti.

Marek Bělský
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-a-city/marek-belsky/

Hodnocení

Hodnoceno:

07.04.2022

Hodnocení - p. Soukupová se starala dobře, ochotně a informace mi podávala včas zcela jasně a zřetelně. Neměl jsem žádný problém. Děkuji za spolupráci.Tomáš Arnet

p. Soukupová se starala dobře, ochotně a informace mi podávala včas zcela jasně a zřetelně. Neměl jsem žádný problém. Děkuji za spolupráci.

Tomáš Arnet

Václava Soukupová
|
Zdroj: https://vaclavasoukupova.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

12.03.2022

Vážený pane Arnete, moc děkuji za pochvalu, spokojený klient je má nejlepší odměna. 

Hodnocení - Velice jsem byl spokojen jak od začátku prodeje zahrady až do úplného prodeje vše probíhalo v naprostém pořádku o všem jsem byl vždy informován a cokoliv za mě vyřídila co bylo potřeba k prodeji udělala moc jsem byl spokojen za mě paní má velké díky a také firmě MM reality za prodej vím co vše obnáší komunikovat ze zákazníky a není to jednoduché v dnešní době za mě velké plus.Stanislav Liška

Velice jsem byl spokojen jak od začátku prodeje zahrady až do úplného prodeje vše probíhalo v naprostém pořádku o všem jsem byl vždy informován a cokoliv za mě vyřídila co bylo potřeba k prodeji udělala moc jsem byl spokojen za mě paní má velké díky a také firmě MM reality za prodej vím co vše obnáší komunikovat ze zákazníky a není to jednoduché v dnešní době za mě velké plus.
Stanislav Liška

Václava Soukupová
|
Zdroj: https://vaclavasoukupova.cz/pribehy/941/

Hodnocení

Hodnoceno:

12.03.2022

Dobrý den pane Liško, moc děkuji za Váš kladný komentář, spokojený klient je moje priorita číslo jedna. Přeji hezký den. 


Hodnocení - Pan Radim IIiev je poctivý, přátelský a s citlivým přístupem dokáže najít řešení i ze zdánlivě bezvychodné situace. Vysoce cením rychlou komunikaci, zajem a proklientský přistup. Ještě jednou děkuji a budu nadále doporučovat!!Marina Nearchou

Pan Radim IIiev je poctivý, přátelský a s citlivým přístupem dokáže najít řešení i ze zdánlivě bezvychodné situace.

Vysoce cením rychlou komunikaci, zajem a proklientský přistup. Ještě jednou děkuji a budu nadále doporučovat!!

Marina Nearchou



Radim Iliev
|
Zdroj: https://radimiliev.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

11.03.2022

Dobrý den paní Nearchou, moc Vám děkuji za pochvalu. Neměli jsme to jednoduché ale společně jsme to zvládli.

Hodnocení - "  Tomáše hodnotím velice kladně. Na cenách, na
kterých jsme se předem domluvili jsem dostal. Hodně dobrá práce 👍"

"  Tomáše hodnotím velice kladně. Na cenách, na kterých jsme se předem domluvili jsem dostal. Hodně dobrá práce 👍"

Tomáš Novák
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-synergy/tomas-novak/

Hodnocení

Hodnoceno:

09.03.2022

Děkuji za toto hodnocení. 
Hodnocení - "Vynikající partner pro
pronájem nemovitosti. 24/7 na telefonu připraven řešit vše, co s nemovitostí
souvisí. "

"Vynikající partner pro pronájem nemovitosti. 24/7 na telefonu připraven řešit vše, co s nemovitostí souvisí. "

Tomáš Novák
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-synergy/tomas-novak/

Hodnocení

Hodnoceno:

09.03.2022

Děkuji Vám za projevenou důvěru.

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru