NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - "profesionální přístup, ochotný, příjemné jednání, vždy dodržel své slovo"Hodnocení: 5/5

"profesionální přístup, ochotný, příjemné jednání, vždy dodržel své slovo"


Hodnocení: 5/5

Tomáš Novák
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-synergy/tomas-novak/#

Hodnocení

Hodnoceno:

19.01.2022

Děkuji Vám za důvěru.

Hodnocení - "S panem Tomášem Novákem jsme spolupracovali již po druhé a jako vždy jsme byli spokojeni s profesionálním přístupem a pečlivostí."Hodnocení: 5/5

"S panem Tomášem Novákem jsme spolupracovali již po druhé a jako vždy jsme byli spokojeni s profesionálním přístupem a pečlivostí."


Hodnocení: 5/5

Tomáš Novák
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-synergy/tomas-novak/#

Hodnocení

Hodnoceno:

19.01.2022

Děkuji Vám za projevenou důvěru.

Hodnocení - "Nejlepší Makléř s kterým jsem kdy spolupracoval, a proto ho doporučuji a také ho stále doporučovat budu a to každému !! Kdo bude mít zájem o nemovitosti !!"Hodnocení: 5/5

"Nejlepší Makléř s kterým jsem kdy spolupracoval, a proto ho doporučuji a také ho stále doporučovat budu a to každému !! Kdo bude mít zájem o nemovitosti !!"


Hodnocení: 5/5

Tomáš Novák
|
Zdroj: https://www.remax-czech.cz/reality/re-max-synergy/tomas-novak/#

Hodnocení

Hodnoceno:

19.01.2022

Jsem rád, že takto jsem si představoval práci realitního makléře. Děkuji za hodnocení.
Hodnocení - Služby Dominika Ženatého mohu rozhodně doporučit. Postaral se o prodej našeho bytu v Žabovřeskách. Vším nás provedl a ještě ochotně konzultoval i náš nákup nového domu. Profesionální služby, vše zařízené a vždy byl k dispozici, když jsme s ním potřebovali mluvit. Je radost s ním spolupracovat.

Služby Dominika Ženatého mohu rozhodně doporučit. Postaral se o prodej našeho bytu v Žabovřeskách. Vším nás provedl a ještě ochotně konzultoval i náš nákup nového domu. Profesionální služby, vše zařízené a vždy byl k dispozici, když jsme s ním potřebovali mluvit. Je radost s ním spolupracovat.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.facebook.com/DominikZenatyRealitniSpecialista/reviews

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - The service was absolutely amazing, from the flat purchase start till its end. Mr. Zenaty made really great job, he was reliable, on time and kept promises. I can only recommend his services. Continue like this!

The service was absolutely amazing, from the flat purchase start till its end. Mr. Zenaty made really great job, he was reliable, on time and kept promises. I can only recommend his services. Continue like this!

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://bit.ly/DOMAgoogle

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

I will! Thank you.

Hodnocení - Velmi oceňuji vysokou profesionalitu a lidský přístup DOMA realitních makléřů. Již potřetí jsem využila jejich realitních služeb a musím říct, že přesně takto si představuji realitní kancelář, se kterou chci spolupracovat. Makléř p. Ženatý mi velmi pozorně naslouchal, poradil, když jsem potřebovala, a pokaždé mi našel nemovitost, ze které jsem byla nadšená. Obdivuji rozsah jeho znalostí a odbornosti. U jedné nemovitosti bylo zapotřebí najít netradiční řešení. Nebál se toho, neřekl, že to nejde, a opravdu to řešení našel. Rychlost, se kterou probíhala komunikace, byla blesková. Zároveň je velmi příjemné, že je to i laskavý člověk, který se do vás dokáže vcítit. Kancelář DOMA a zejména p. Ženatého doporučuji, kdekoliv můžu.

Velmi oceňuji vysokou profesionalitu a lidský přístup DOMA realitních makléřů. Již potřetí jsem využila jejich realitních služeb a musím říct, že přesně takto si představuji realitní kancelář, se kterou chci spolupracovat. Makléř p. Ženatý mi velmi pozorně naslouchal, poradil, když jsem potřebovala, a pokaždé mi našel nemovitost, ze které jsem byla nadšená. Obdivuji rozsah jeho znalostí a odbornosti. U jedné nemovitosti bylo zapotřebí najít netradiční řešení. Nebál se toho, neřekl, že to nejde, a opravdu to řešení našel. Rychlost, se kterou probíhala komunikace, byla blesková. Zároveň je velmi příjemné, že je to i laskavý člověk, který se do vás dokáže vcítit. Kancelář DOMA a zejména p. Ženatého doporučuji, kdekoliv můžu.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://bit.ly/DOMAgoogle

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Makléř Dominik Ženatý je člověk na svém místě. Nejprve jsem s ním konzultoval nákup bytu - dostal jsem mnoho cenných rad. Později mě zastupoval právě při koupit bytu. Jeho rady jsou neocenitelné, protože hned při prohlídce vidí plno věcí které by laika netrkly. Poskytuje tu skvělou službu, že při koupi nemovitosti zastupuje Vás. Protože prodávající makléř logicky zastupuje jen a jen stranu prodávajícího majitele.

Makléř Dominik Ženatý je člověk na svém místě. Nejprve jsem s ním konzultoval nákup bytu - dostal jsem mnoho cenných rad. Později mě zastupoval právě při koupit bytu. Jeho rady jsou neocenitelné, protože hned při prohlídce vidí plno věcí které by laika netrkly. Poskytuje tu skvělou službu, že při koupi nemovitosti zastupuje Vás. Protože prodávající makléř logicky zastupuje jen a jen stranu prodávajícího majitele.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://bit.ly/DOMAgoogle

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Hodnocení - Pan Ženatý skvěle komunikoval - mailem i po telefonu. Termíny dodržovány přesně dle domluvy, pokud nemohl vzít telefon, zavolal zpátky či napsal sms. - za mě tak vše probíhalo ideálně a svižně.

Pan Ženatý skvěle komunikoval - mailem i po telefonu. Termíny dodržovány přesně dle domluvy, pokud nemohl vzít telefon, zavolal zpátky či napsal sms. - za mě tak vše probíhalo ideálně a svižně.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://bit.ly/DOMAgoogle

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

To je samozřejmost.

Hodnocení - S Dominikem Ženatým spolupracuji již více než 7 let. Pomáhá mi s nákupy nemovitosti, následně je pronajímá a pokud je to aktuální, také výhradně prodává. S celým procesem nemám žádné starosti, na jeho profesionální přístup a dobrou orientace v oboru se dá spolehnout. Na první pohled není nejlevnější na trhu, ale příměr, že nejsem dost bohatý, abych kupoval levné věci, zde platí více než kde jinde. Vyzkoušejte, bude se vám to líbit. Já se těším na další spolupráci!

S Dominikem Ženatým spolupracuji již více než 7 let. Pomáhá mi s nákupy nemovitosti, následně je pronajímá a pokud je to aktuální, také výhradně prodává. S celým procesem nemám žádné starosti, na jeho profesionální přístup a dobrou orientace v oboru se dá spolehnout. Na první pohled není nejlevnější na trhu, ale příměr, že nejsem dost bohatý, abych kupoval levné věci, zde platí více než kde jinde. Vyzkoušejte, bude se vám to líbit. Já se těším na další spolupráci!

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://bit.ly/DOMAgoogle

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Děkuji, já také.

Hodnocení - Profesionální a hlavně lidský přístup. Pan Ženatý vyslechl všechny naše požadavky a doporučil nám hned několik pozemků a nakonec jsme si vybrali. Pan Ženatý s námi vše trpělivě prošel, odborně a zkušeně poradil a nakonec pomohl s vyřízením i financováním. Vřele doporučuji.

Profesionální a hlavně lidský přístup. Pan Ženatý vyslechl všechny naše požadavky a doporučil nám hned několik pozemků a nakonec jsme si vybrali. Pan Ženatý s námi vše trpělivě prošel, odborně a zkušeně poradil a nakonec pomohl s vyřízením i financováním. Vřele doporučuji.

Mgr. Dominik Ženatý, MBA
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/12787552-doma-realitni-makleri-brno-zabovresky.html#hodnoceni

Hodnocení

Hodnoceno:

17.01.2022

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru