Makléře Kamila Křížová
REALITNÍ MAKLÉŘ

Kamila Křížová

Kontaktujte mě

PROFIL

Specializuji se na prodeje bytů, domů, pozemků a komerčních nemovitostí, moje působnost je v celém Severočeském kraji včetně Středočeského. Zajišťuji i pronájmy nemovitostí prověřenými klienty.Za nemovitost ručím svou prací a zkušenostmi. Primárně zastupuji prodávající, kterým radím a doporučuji kroky, za pomoci kterých dosáhnou nejvyšší možnou cenu za prodej nemovitosti. 

Díky mým zkušenostem a profesionálnímu marketingu prodávám domy a byty rychleji a bezpečněji. 

Na základě svých dlouholetých zkušeností a analýz realitního trhu pro vás vypracuji profesionální odhad tržní ceny nemovitosti

Při koupi nemovitosti Vám zajistím i financování kdy spolupracuji s více bankami a na základě Vašich požadavků a potřeb zpracuji analýzu Vaší finanční situace a provedu Vás celým procesem zpracování hypotéky až po její schválení.

 

 

Číst více

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 3x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Hodnocení - Rád bych touto cestou doporučil všem, opravdu " PROFESIONÁLNÍ " služby makléřky Křížově.Že je na svém profesním místě naší rodinu přesvědčila při prodeji chalupy .Milá paní se vřelým jednáním .Těším se na další blížící se spolupráci. DOPORUČUJI ! 
M.V.

Rád bych touto cestou doporučil všem, opravdu " PROFESIONÁLNÍ " služby makléřky Křížově.Že je na svém profesním místě naší rodinu přesvědčila při prodeji chalupy .Milá paní se vřelým jednáním .Těším se na další blížící se spolupráci. DOPORUČUJI ! M.V.

Martin Válka

Hodnocení

Hodnoceno:

16.06.2021

Hodnocení - p. Křížová je spolehlivá profesionálka, která dobře zná svou práci. Je spolehlivá, ochotná profesionálka na svém místě. Jenom doporučuji byl jsem nadmíru spokojen.

p. Křížová je spolehlivá profesionálka, která dobře zná svou práci. Je spolehlivá, ochotná profesionálka na svém místě. Jenom doporučuji byl jsem nadmíru spokojen.

Vladimír Přikryl

Hodnocení

Hodnoceno:

13.10.2020

Hodnocení - Paní Makléřka je ochotná, milá a řešila nám i věci nad rámec dojednaných služeb. Náš domek prodala za nejvyšší možnou cenu. S manželkou jsme byli velice spokojeni. Doporučujeme spolupráci s p. Kamilou Křížovou.

Paní Makléřka je ochotná, milá a řešila nám i věci nad rámec dojednaných služeb. Náš domek prodala za nejvyšší možnou cenu. S manželkou jsme byli velice spokojeni. Doporučujeme spolupráci s p. Kamilou Křížovou.

Čížek František

Hodnocení

Hodnoceno:

13.10.2020

Kontaktní formulář


Nahoru