Makléře Lukáš Šuniar
REALITNÍ MAKLÉŘ

Lukáš Šuniar

Kontaktujte mě

PROFIL

Jsem realitní makléř, který chce ukázat, co znamenají opravdu komplexní a transparentní realitní služby.

 

Zaměřuji se na vzdělávání makléřů i veřejnosti a snažím se svojí prací zlepšit pohled na služby realitního makléře. Trh je plný nefér realitních kanceláří a jejich praktik. Proti tomu bojuji společně s mými kolegy z realitní kanceláře MINT reality.

 

Co mě odlišuje od ostatních makléřů? 

Stejně jako ostatní mám léta praxe i osobní přístup. Vše říkám a prezentuji narovinu, smlouvy mám postavené tak, že jim rozumí i laik a vždy vysvětlím svým klientům veškeré kroky při prodeji či pronájmu nemovitosti.

 

Dobře vím, že kvalitní prezentace nemovitosti je základ. Se svým týmem nemovitosti vyklidíme, připravíme pro perfektní prezentaci, nafotíme, vytvoříme video prohlídku a postaráme se o následný špičkový marketing nemovitosti. V rámci komplexnosti služeb pomáhám svým klientům i s rekonstrukcemi, finančním či daňovým poradenstvím.

 

Nejen díky bodům výše Vám pomohu prodat rychleji a za reálnou (maximální) tržní cenu.

 

Více o mých službách se dozvíte na mém osobním webu https://www.lukassuniar.cz/ nebo na https://www.mintreality.cz/

 

Číst více

KONTAKTY

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 3x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Hodnocení - Za mě super makléř. Přišel mi jako férový člověk a na mou otázku ať mi řekne jeho názor co se mu na bytě nelíbí plus jeho nedostatky mi bez problémů odpověděl. Tohodle si cením. Byt jsem koupil a jsem nadmíru spokojen.

Za mě super makléř. Přišel mi jako férový člověk a na mou otázku ať mi řekne jeho názor co se mu na bytě nelíbí plus jeho nedostatky mi bez problémů odpověděl. Tohodle si cením. Byt jsem koupil a jsem nadmíru spokojen.

Lukáš Šuniar
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/13153497-lukas-suniar-ferovy-realitni-makler-ostrava-poruba.html

Hodnocení

Hodnoceno:

05.12.2021

Mockrát Vám děkuji a těším se na setkání!

Hodnocení - Silne profesionální jednání, porovnatelné s makléři v zahraničí. Už dnes se těším na další spolupráci, s nikým jiným bych neměnil.
Vřele doporučuji. Petr

Silne profesionální jednání, porovnatelné s makléři v zahraničí. Už dnes se těším na další spolupráci, s nikým jiným bych neměnil. Vřele doporučuji. Petr

Lukáš Šuniar
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/13153497-lukas-suniar-ferovy-realitni-makler-ostrava-poruba.html

Hodnocení

Hodnoceno:

15.11.2021

Dobrý den, Petře. Mockrát děkuji za Vaše hodnocení. Velice si toho vážím a vždy udělám maximum pro Vaši plnou spokojenost. 
Hodnocení - Služby pana Šuniara jsme využili při prodeji bytu a následné koupi nového. Oceňuji jeho profesionální přístup, komunikaci a rychlé jednání. Rovněž se nám líbilo, že bral ohledy na naše specifické požadavky, kterým bylo plně vyhověno. V případě potřeby bychom volili zase jeho, rozhodně doporučujeme. Michaela Vengelová

Služby pana Šuniara jsme využili při prodeji bytu a následné koupi nového. Oceňuji jeho profesionální přístup, komunikaci a rychlé jednání. Rovněž se nám líbilo, že bral ohledy na naše specifické požadavky, kterým bylo plně vyhověno. V případě potřeby bychom volili zase jeho, rozhodně doporučujeme. Michaela Vengelová

Lukáš Šuniar
|
Zdroj: https://www.mintreality.cz/michaela-vengelova-prodej-bytu-2-1-a-koupe-bytu-3-1-slezska-ostrava-a-ostrava-poruba/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.10.2021

Mockrát děkuji za skvělou spolupráci.

Kontaktní formulář


Nahoru