Makléře Miroslava Chvojková
REALITNÍ MAKLÉŘ

Miroslava Chvojková

Kontaktujte mě

PROFIL

Pomáhám lidem zorientovat se na současném realitním trhu tak, aby koupili svůj domov nebo prodali nemovitost bezpečně a rychle. 

 Obor realit mám vystudovaný a nyní si plním svůj sen. Sen o práci v realitním businessu, se zkušeností z korporátního světa.

 Dvanáct let jsem působila v korporátních, personálních společnostech na manažerských pozicích (zejména v obchodě) v ČR i zahraničí.

 Je pro mě samozřejmostí profesionalita, znalost oboru, preciznost a spolehlivost – což je přesně to, co nabízím svým klientům.

 

Za svou práci v roce 2020/2021 jsem získala u Jaroš & Partners Real Estate ocenění obchodník roku. V prvním kvartálu 2020 jsem získala certifikát "nejúspěšnější makléř kanceláře“ a makléř kvartálu.

Číst více

KONTAKTY

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 10x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Archiv referencí makléře
Hodnocení - Rád bych touto formou vyjádřil poděkování Vaší realitní kanceláři a zejména pak Vaší realitní makléřce Mirce Chvojkové za profesionální a kvalitní práci při prodeji našeho domu.Celá spolupráce byla od začátku až do konce na velmi vysoké úrovni a vedla k velmi rychlému prodeji nemovitosti. Všechny poskytnuté služby byly profesionální a paní makléřka byla skvělá a dokonce i velmi trpělivá, když se vyskytly drobné komplikace :-) Vše za nás bez problémů zařídila a vždy si zachovala optimismus a vlídné jednání.Jsem velice rád, že jsme zvolili služby Vaší realitní kanceláře. Pokud v budoucnu budeme realizovat nějaký další prodej nemovitosti, určitě se na Vás a paní Chvojkovou velice rádi obrátíme.Ještě jednou děkuji za spolupráci a přeji Vám a celému Vašemu týmu mnoho úspěchů!Miloš Zahradecký

Rád bych touto formou vyjádřil poděkování Vaší realitní kanceláři a zejména pak Vaší realitní makléřce Mirce Chvojkové za profesionální a kvalitní práci při prodeji našeho domu.

Celá spolupráce byla od začátku až do konce na velmi vysoké úrovni a vedla k velmi rychlému prodeji nemovitosti. Všechny poskytnuté služby byly profesionální a paní makléřka byla skvělá a dokonce i velmi trpělivá, když se vyskytly drobné komplikace :-) Vše za nás bez problémů zařídila a vždy si zachovala optimismus a vlídné jednání.

Jsem velice rád, že jsme zvolili služby Vaší realitní kanceláře. Pokud v budoucnu budeme realizovat nějaký další prodej nemovitosti, určitě se na Vás a paní Chvojkovou velice rádi obrátíme.

Ještě jednou děkuji za spolupráci a přeji Vám a celému Vašemu týmu mnoho úspěchů!

Miloš Zahradecký

Miroslava Chvojková
|
Zdroj: https://www.google.com/search?q=jaro%C5%A1+%26+partners+%7C+real+estate+%7C+jaros-partners&sxsrf=ALeKk01JNdECLO6G1JG-nLW3I2EJzfn_kQ%3A1623236997267&ei=haHAYO_hD4qdrgSjyZDICA&oq=jaro%C5%A1+%26+partners+%7C+real+estate+%7C+jaros-partners&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAxQAFgAYMdvaABwAngAgAFziAFzkgEDMC4xmAEAqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwivuO6EtYrxAhWKjosKHaMkBIkQ4dUDCA4

Hodnocení

Hodnoceno:

27.08.2021

Velice děkujeme za velice pozitivní hodnocení paní Chvojkové a naší společnosti. 

Hodnocení - “Rád bych poděkoval paní Chvojkové, ale i celému týmu pana Jaroše za jejich profesionální přístup a rychlé jednání. Vše bylo velmi příjemné a vždy jsme se na všem dohodli ke vzájemné spokojenosti. Velmi oceňuji především osobní přístup a rozhodně bych se na paní Chvojkovou opět obrátil, mohu vřele doporučit. Ještě jednou děkujeme, Součkovi”

“Rád bych poděkoval paní Chvojkové, ale i celému týmu pana Jaroše za jejich profesionální přístup a rychlé jednání. Vše bylo velmi příjemné a vždy jsme se na všem dohodli ke vzájemné spokojenosti. Velmi oceňuji především osobní přístup a rozhodně bych se na paní Chvojkovou opět obrátil, mohu vřele doporučit. Ještě jednou děkujeme, Součkovi”

Miroslava Chvojková
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/13199830-jaros-partners-real-estate-kladno.html

Hodnocení

Hodnoceno:

27.08.2021

“Děkujeme za kladné hodnocení, velmi nás těší, že jste s našimi službami spokojen. Pokud pro Vás budeme moci do budoucna cokoli udělat, neváhejte se na nás obrátit.”

Hodnocení - “Velká spokojenost, paní Chvojková - profesionální přístup, doporučuji.”

“Velká spokojenost, paní Chvojková - profesionální přístup, doporučuji.”

Miroslava Chvojková
|
Zdroj: https://www.firmy.cz/detail/13199830-jaros-partners-real-estate-kladno.html

Hodnocení

Hodnoceno:

27.08.2021

“Děkujeme pane Tišere :-)”

Kontaktní formulář


Nahoru