Makléře Václava Soukupová
REALITNÍ MAKLÉŘ

Václava Soukupová

Kontaktujte mě

PROFIL

Vážení klienti, jmenuji se Václava Soukupová, během své působnosti jsem přišla na to, že práce realitního makléře není zaměstnání, ale životní styl. Tento styl života mě naplňuje a díky zázemí naší společnosti jsem vždy aktuálně informována o změnách v oblastech realit. Na základě této podpory jsem schopna prodat Vaši nemovitost profesionálně a spolehlivě a za nejvyšší cenu. Není nic lepšího, když se Vaše práce stane Vaším koníčkem a proto Vám ráda pomohu prodat i Vaši nemovitost. Pojďme do prodeje společně a jsem si jistá, že si to užijeme.

Číst více

KONTAKTY

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 2x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Hodnocení - p. Soukupová se starala dobře, ochotně a informace mi podávala včas zcela jasně a zřetelně. Neměl jsem žádný problém. Děkuji za spolupráci.Tomáš Arnet

p. Soukupová se starala dobře, ochotně a informace mi podávala včas zcela jasně a zřetelně. Neměl jsem žádný problém. Děkuji za spolupráci.

Tomáš Arnet

Václava Soukupová
|
Zdroj: https://vaclavasoukupova.cz/reference/

Hodnocení

Hodnoceno:

12.03.2022

Vážený pane Arnete, moc děkuji za pochvalu, spokojený klient je má nejlepší odměna. 

Hodnocení - Velice jsem byl spokojen jak od začátku prodeje zahrady až do úplného prodeje vše probíhalo v naprostém pořádku o všem jsem byl vždy informován a cokoliv za mě vyřídila co bylo potřeba k prodeji udělala moc jsem byl spokojen za mě paní má velké díky a také firmě MM reality za prodej vím co vše obnáší komunikovat ze zákazníky a není to jednoduché v dnešní době za mě velké plus.Stanislav Liška

Velice jsem byl spokojen jak od začátku prodeje zahrady až do úplného prodeje vše probíhalo v naprostém pořádku o všem jsem byl vždy informován a cokoliv za mě vyřídila co bylo potřeba k prodeji udělala moc jsem byl spokojen za mě paní má velké díky a také firmě MM reality za prodej vím co vše obnáší komunikovat ze zákazníky a není to jednoduché v dnešní době za mě velké plus.
Stanislav Liška

Václava Soukupová
|
Zdroj: https://vaclavasoukupova.cz/pribehy/941/

Hodnocení

Hodnoceno:

12.03.2022

Dobrý den pane Liško, moc děkuji za Váš kladný komentář, spokojený klient je moje priorita číslo jedna. Přeji hezký den. 


Kontaktní formulář


Nahoru