Makléře Veronika Srb Balnarová
REALITNÍ MAKLÉŘ

Veronika Srb Balnarová

Kontaktujte mě

PROFIL

Dovolím si říct a to naprosto neskromně, že jsem úplně normální žena se dvěma syny. Jednomu je 17 let a druhému 5 let, takže mladá už chvíli jsem

Díky tomu se mi podařilo ve finančním a realitním světě získat mnoho zkušeností, někdy velmi příjemných a někdy i těch méně příjemných, ale za všechny jsem vděčná, protože díky nim jsem tady a dělám přesně to, co mě baví a naplňuje. A co víc, nemusím klesat ze svých nároků na kvalitní služby…

 

Jsem přesvědčená, že v každém obchodním případě je nejdůležitější člověk…je jedno, kolik má peněz, kolik domů, důležitý je lidský osud, který může být mnohdy hodně pohnutý. Jsem hodně otevřená a díky tomu se mi klienti často také otevřou a stanou se z nás přátelé, což je v této době k nezaplacení.

 

Někdy jsem trochu zklamaná. Když slyším zkušenosti klientů, co jiní obchodníci považují za standard.

Já jsem zvyklá, že u mě nadstandard je standardem a přes to prostě nejede vlak.

Někdo může říct, že jsem pedant nebo perfekcionista a bude mít pravděpodobně pravdu, protože když už něco dělám, tak to dělám nejlépe, jak umím.

 

Moji klienti mě nazývají různě:

Třeba buldok ( že se zakousnu a dokud není hotovo, tak neskončím ), ne že by mě to rovna potěšilo, ale po vysvětlení, jak to bylo myšleno, jsem si prokazatelně odfoukla a vlastně mě to potěšilo.

Jiní klienti říkají, že jsem jiná a opravdu osobní.

Energická, upovídaná, ale dochvilná a naprosto spolehlivá.

Další, že mám svéráznou a 100% upřímnou povahu a to ne každý vydýchá

 

Ale každopádně si u mě můžete být jistí, že co řeknu, to udělám a pro jistotu se k tomu ještě zaváži ve smlouvě…

 

Na mých stránkách v sekci nemovitosti najdete všechny nemovitosti, které jsem prodala či pronajala sama na sebe. Jako finanční poradce jsem k sobě dlouho hledala realitního parťáka pro mé klienty, ale nedařilo se mi najít bohužel nikoho na koho by bylo 100% spolehnutí a k tomu aby realitní práci dělal, tak jak si představuji.

Tak jsem si začala reality dělat sama. Byť si dělám reality po svém jen od ledna 2020, tak pevně věřím, že v mé práci je vidět, že mi nejde o kvantitu, ale kvalitu!

Nemluvě o tom, že přitahuji nemovitosti, kde se buď hodně spěchá na prodej nebo byly dlouhodobě neprodejné. A oba scénáře mě moc baví :-)

Ve světě financí a realit se pohybuji od konce roku 2007 a to nejdůležitější, co jsem si za ty roky odnesla je, že aby jakýkoliv člověk dělal svoji práci pořádně, tak nejen že ho musí bavit, ale musí chtít na sobě pracovat a neustále si zvyšovat laťku.

Zakládám si na vzdělání, tak u mě můžete počítat s tím, že mám certifikaci na hypotéky, pojištění, investice, reality, dále školení na marketing na sociálních sítích, na reklamu na Google a Seznam, práci s Photoshopem a další. A kdybych přece jen udělala někde botu, tak jsem pojištěna dle zákona.

Jestli jste dočetli až sem, tak děkuji a na mých stránkách najdete vše, co byste mohli potřebovat - jak probíhá spolupráce, ať z realitního hlediska či finančního. Moje prodané zakázky, včetně profesionálních fotografií, půdorysů, virtuálních prohlídek či video prohlídek. V neposlední řadě referencí mých spokojených klientů.

Budu se těšit na setkání, kde bychom se poznali a probrali vaše potřeby...


Číst více

KONTAKTY

Spolupráce s RK

KLIENTSKÁ HODNOCENÍ

5

Hodnocení klientů: Vynikající

Hodnoceno: 5x

Ohodnotit makléře

Reference klientů

Archiv referencí makléře
Hodnocení - "Je těžké to vyjádřit v krátkosti a tak, aby to nevypadalo až podezřele pozitivně :-)Díky Veronice jsme od letošního jara prodali dům a byt v Praze a s její pomocí jsme vybrali jinou nemovitost. Oslovili jsme ji na základě doporučení z rodiny. Veronika je neuvěřitelně akční, spolehlivá, komunikuje bleskově a nezná slovo problém. Vážím si i její upřímnosti, kdy vám nic nelakuje na růžovo a natvrdo sdělí i to, co možná nechcete slyšet ale ona současně hledá řešení a poskytne podporu. Její služby jsou naprosto komplexní: od finančního poradenství po přípravu nemovitosti, roli jakéhosi mediátora a vrby, v neposlední řadě poskytne i skvělý právní servis. Rozumí technické stránce a její tým i ona sama často přiloží ruku k dílu při přípravě nemovitosti, obstará technické inspekce, vizualizace, videa. Během prodeje se postará  o veškerou administrativu, předání nemovitosti a následné kroky, jako jsou přepisy energií atd. To je přesně to, co potřebujete, když třeba jako já, prodáváte rodný dům a byt, kde jsme strávili řadu let, je tam citová vazba a k oběma akcím jsme se pár let odhodlávali. Prostě s Veronikou nic není nemožné, skočili jsme do toho po hlavě a už to jelo. Pomohla nám naplnit i naši  představu  budoucího bydlení. Jezdila s námi na prohlídky nemovitostí, my jsme se díky ní mohli zabývat spíše emocionální stránkou věci a pocity a Veronika řešila technické parametry, viděla vady, které my bychom přehlédli. Bylo to náročné ale je to skoro za námi, brzy se stěhujeme do nového.Právě díky etapě hledání nemovitosti jsme zažili mnoho jiných makléřů prodávajících, kteří byli schopni opakovat jen to, co stálo v inzerátu a občas se přitom nedokázali ani příjemně tvářit.. To se s Veronikou stát nemůže. Veronika je prostě skvělá po profesní i lidské stránce. Patří jí náš velký dík a s manželem velmi doporučujeme její služby.. Eva a Karel Plzákovi"

"Je těžké to vyjádřit v krátkosti a tak, aby to nevypadalo až podezřele pozitivně :-)

Díky Veronice jsme od letošního jara prodali dům a byt v Praze a s její pomocí jsme vybrali jinou nemovitost. 
Oslovili jsme ji na základě doporučení z rodiny. Veronika je neuvěřitelně akční, spolehlivá, komunikuje bleskově a nezná slovo problém. Vážím si i její upřímnosti, kdy vám nic nelakuje na růžovo a natvrdo sdělí i to, co možná nechcete slyšet ale ona současně hledá řešení a poskytne podporu. 
Její služby jsou naprosto komplexní: od finančního poradenství po přípravu nemovitosti, roli jakéhosi mediátora a vrby, v neposlední řadě poskytne i skvělý právní servis. Rozumí technické stránce a její tým i ona sama často přiloží ruku k dílu při přípravě nemovitosti, obstará technické inspekce, vizualizace, videa. Během prodeje se postará  o veškerou administrativu, předání nemovitosti a následné kroky, jako jsou přepisy energií atd. To je přesně to, co potřebujete, když třeba jako já, prodáváte rodný dům a byt, kde jsme strávili řadu let, je tam citová vazba a k oběma akcím jsme se pár let odhodlávali. Prostě s Veronikou nic není nemožné, skočili jsme do toho po hlavě a už to jelo. Pomohla nám naplnit i naši  představu  budoucího bydlení. Jezdila s námi na prohlídky nemovitostí, my jsme se díky ní mohli zabývat spíše emocionální stránkou věci a pocity a Veronika řešila technické parametry, viděla vady, které my bychom přehlédli. Bylo to náročné ale je to skoro za námi, brzy se stěhujeme do nového.
Právě díky etapě hledání nemovitosti jsme zažili mnoho jiných makléřů prodávajících, kteří byli schopni opakovat jen to, co stálo v inzerátu a občas se přitom nedokázali ani příjemně tvářit.. To se s Veronikou stát nemůže. Veronika je prostě skvělá po profesní i lidské stránce. Patří jí náš velký dík a s manželem velmi doporučujeme její služby.. 
Eva a Karel Plzákovi"

Veronika Srb Balnarová
|
Zdroj: https://veronikasrb.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

09.12.2021

Vážení manželé Plzákovi,

přišla jsem k vám na doporučení vašeho syna a dle jeho vlastních slov se mnou za poslední měsíce mluvíte častěji než s ním :-)

Byl to běh na spoustu měsíců, ale pomalu se blížíme k závěru. Vlastně předání vašeho nového bytu bude skoro na výročí naší spolupráce.

Vážím si spolupráce s vámi a navázaného přátelství

S díky Veronika

Hodnocení - Paní Veronika je velmi profesionální, přátelská a milá realitní makléřka s lidským přístupem a velmi nadstandardními službami. Kromě prohlídek bytu, rezervační smlouvy, kupní smlouvy a právního servisu nám zařídila např. převod všech energií a před samotným nastěhováním zařídila na své náklady vymalování a instalaci nových lišt v celém bytě. Během procesu koupě nebyl nikdy nic problém, nic nebylo neřešitelné a vždy jsme se domluvili. Vše bylo navíc velmi rychle zařízeno. Po předchozích špatných zkušenostech s realitními makléři jsme byli velmi mile překvapeni. Až budeme zase něco potřebovat ohledně realit, tak se budeme obracet jen na paní Veroniku. Moc děkujeme a ať se Vám daří. Jiří, Lucie, Julie a Nela Vlachovi


Paní Veronika je velmi profesionální, přátelská a milá realitní makléřka s lidským přístupem a velmi nadstandardními službami. Kromě prohlídek bytu, rezervační smlouvy, kupní smlouvy a právního servisu nám zařídila např. převod všech energií a před samotným nastěhováním zařídila na své náklady vymalování a instalaci nových lišt v celém bytě. Během procesu koupě nebyl nikdy nic problém, nic nebylo neřešitelné a vždy jsme se domluvili. Vše bylo navíc velmi rychle zařízeno. Po předchozích špatných zkušenostech s realitními makléři jsme byli velmi mile překvapeni. Až budeme zase něco potřebovat ohledně realit, tak se budeme obracet jen na paní Veroniku. Moc děkujeme a ať se Vám daří. Jiří, Lucie, Julie a Nela Vlachovi

Veronika Srb Balnarová
|
Zdroj: https://veronikasrb.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

04.11.2021

Těší mě, že se vše povedlo k vaší spokojenosti. Do bytu jste se zamilovali na první pohled a přestože bylo dalších 19 zájemců, tak byt si našel vás. :-)

Děkuji za pozitivní slova. Ať se vám dobře bydlí a třeba někdy na viděnou

Hodnocení - Můj cíl byl jasný, potřeboval jsem prodat byt. Po mnohaletém pronájmu studentům, bez údržby a rekonstrukce, byly všechny místnosti poněkud velmi unavené životem... Rozhodl jsem se tedy oslovit největší hráče na realitním trhu, s naivním očekávám, že vše půjde jak po másle, dnes je přeci o byty nouze. Po půl roce intenzivního prodeje se situace nepohnula, začínal jsem propadat skepsi. V tu chvíli se, jako dar z nebes, naskytla možnost spolupráce s paní Balnarovou. Nenechal jsem se odradit jejím prvotním šokem z bytu, přímým až svérázným jednáním, ani tím, že za jejími zády nestojí žádný z těch velkých realitních „profesionálů“. Vše se totiž naopak ukázalo jako její velká pozitiva. Když jsem se po několika týdnech opět ocitl v oněch původně značně vybydlených pokojích, nevěřil jsem, že je to stejný prostor. Byt byl jedním slovem krásný. K nepoznání. Paní Balnarová sama se svým týmem s neuvěřitelnou energií vše zařídila a nenechala se odradit ani řadou komplikací. Věděla co dělá, to bylo zřejmé po celou dobu spolupráce a to mi dodávalo klid a důvěru. Byt prošel menší rekonstrukcí, byl vymalovaný a skvěle designově vyladěný, úplně v novém kabátě. O zájemce pak nebyla nouze, našel si tedy své šťastné nové majitele velmi rychle. Paní Balnarová má ženský smysl pro detail a skvělý vkus, ale i nevídanou, snad nevyčerpatelnou energii a odhodlání, kterou by jí leckterá parta dělníků mohla závidět :) Od začátku do konce měla celý proces pod svou taktovkou, věděl jsem v jaké fázi jsme a kam jdeme, přesně takto jsem si spolupráci s ideálním realitním makléřem vždy představoval. Vložte jí do rukou svou nemovitost a věřte, že případný další realitní obchod již nebudete realizovat bez ní, stejně jako já, naše spolupráce dál pokračuje. Mou velmi pozitivní zkušenost rád předávám dál svým známým a kamarádům. Ještě jednou tedy děkuji za profesionální, výbornou a příjemnou spolupráci a budu se těšit na další.Lukáš Kohoutek, Praha

Můj cíl byl jasný, potřeboval jsem prodat byt. Po mnohaletém pronájmu studentům, bez údržby a rekonstrukce, byly všechny místnosti poněkud velmi unavené životem... Rozhodl jsem se tedy oslovit největší hráče na realitním trhu, s naivním očekávám, že vše půjde jak po másle, dnes je přeci o byty nouze. Po půl roce intenzivního prodeje se situace nepohnula, začínal jsem propadat skepsi. V tu chvíli se, jako dar z nebes, naskytla možnost spolupráce s paní Balnarovou. Nenechal jsem se odradit jejím prvotním šokem z bytu, přímým až svérázným jednáním, ani tím, že za jejími zády nestojí žádný z těch velkých realitních „profesionálů“. Vše se totiž naopak ukázalo jako její velká pozitiva. Když jsem se po několika týdnech opět ocitl v oněch původně značně vybydlených pokojích, nevěřil jsem, že je to stejný prostor. Byt byl jedním slovem krásný. K nepoznání. Paní Balnarová sama se svým týmem s neuvěřitelnou energií vše zařídila a nenechala se odradit ani řadou komplikací. Věděla co dělá, to bylo zřejmé po celou dobu spolupráce a to mi dodávalo klid a důvěru. Byt prošel menší rekonstrukcí, byl vymalovaný a skvěle designově vyladěný, úplně v novém kabátě. O zájemce pak nebyla nouze, našel si tedy své šťastné nové majitele velmi rychle. Paní Balnarová má ženský smysl pro detail a skvělý vkus, ale i nevídanou, snad nevyčerpatelnou energii a odhodlání, kterou by jí leckterá parta dělníků mohla závidět :) Od začátku do konce měla celý proces pod svou taktovkou, věděl jsem v jaké fázi jsme a kam jdeme, přesně takto jsem si spolupráci s ideálním realitním makléřem vždy představoval. Vložte jí do rukou svou nemovitost a věřte, že případný další realitní obchod již nebudete realizovat bez ní, stejně jako já, naše spolupráce dál pokračuje. Mou velmi pozitivní zkušenost rád předávám dál svým známým a kamarádům. Ještě jednou tedy děkuji za profesionální, výbornou a příjemnou spolupráci a budu se těšit na další.

Veronika Srb Balnarová
|
Zdroj: https://veronikasrb.cz/reference

Hodnocení

Hodnoceno:

04.11.2021

Děkuji Lukáši :-) 

Ano, na poprvé to byl šok, ale myslím, že proměna bytu se povedla perfektně a prodej za 2 dny s aukcí je toho důkazem...Těším se na příště


Kontaktní formulář


Nahoru