NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Ráda
bych vyjádřila svou spokojenost s realitní kanceláří Dalibora Žáčka, která mi
pomohla s prodejem domu. Přístup byl velmi profesionální, a to i přes složitost
případu. Byla jsem nadmíru spokojena a tuto realitní kancelář mohu všem vřele
doporučit 



Miriam
Zarbo

Ráda bych vyjádřila svou spokojenost s realitní kanceláří Dalibora Žáčka, která mi pomohla s prodejem domu. Přístup byl velmi profesionální, a to i přes složitost případu. Byla jsem nadmíru spokojena a tuto realitní kancelář mohu všem vřele doporučit

 

Miriam Zarbo

Žáček Dalibor
|
Zdroj: http://www.rkzacek.cz

Hodnocení

Hodnoceno:

18.06.2024

Děkujeme.

Hodnocení - Moc děkujeme paní Lužné za velmi rychlý a hladký průběh při koupi bytu.  Její ochota kdykoliv poradit a pomoci se opravdu jen tak nevidí. Velmi si ceníme lidského přístupu a zájmu. Co slíbí, to splní. Pomohla nám s vyklizením bytu i s převody dodavatelů služeb. Rádi ji doporučíme a už teď se těšíme na spolupráci ohledně prodeje našeho bytu. Ještě jednou, děkujeme.
Vyoralovi

Moc děkujeme paní Lužné za velmi rychlý a hladký průběh při koupi bytu. Její ochota kdykoliv poradit a pomoci se opravdu jen tak nevidí. Velmi si ceníme lidského přístupu a zájmu. Co slíbí, to splní. Pomohla nám s vyklizením bytu i s převody dodavatelů služeb. Rádi ji doporučíme a už teď se těšíme na spolupráci ohledně prodeje našeho bytu. Ještě jednou, děkujeme. Vyoralovi

Irena Vyoralová

Hodnocení

Hodnoceno:

07.06.2024

Hodnocení - Skvělá

Skvělá

Dana Ježová

Hodnocení

Hodnoceno:

07.06.2024

Hodnocení - Velká spokojenost s veškerými činnostmi souvisejícími s prodejem bytu. Zejména vyzdvihuji porozumění a operativní řešení vzniklých situaci. Jsem mile překvapena tím, kolik činností pro mne, jako klienta, paní makléřka učinila a všechny je zvládla na jedničku s hvězdičkou.

Velká spokojenost s veškerými činnostmi souvisejícími s prodejem bytu. Zejména vyzdvihuji porozumění a operativní řešení vzniklých situaci. Jsem mile překvapena tím, kolik činností pro mne, jako klienta, paní makléřka učinila a všechny je zvládla na jedničku s hvězdičkou.

Hana Polášková

Hodnocení

Hodnoceno:

06.06.2024

Hodnocení - Spolu s manželkou jsme stáli před problémem výměny bytu ze zdravotních důvodů. Jednalo se o prodej našeho bytu a současně zajištění a  koupi vyhovujícího bydlení. Ze strany paní Aleny Lužné jsme se setkali
 s velkým pochopením a pomocí při zajištění vyklizení našeho bytu, zajištění převodu dodavatele plynu a elektřiny a v neposlední řadě i s pomocí při zajištěni řemeslníků při rekonstrukci nového bydliště. Ocenit je třeba i spolehlivost paní Lužné při dodržování termínů stanovených smlouvami a perfektní informovanost o postupu prodeje  našeho bytu  a zajištění nového bydlení. Nad rámec  dohody z uzavřených smluv nám zajistila novou nájemní smlouvu a usnadnila tak bezproblémové přestěhování.
Za velmi důležité považuji ocenit její výběr spolupracující advokátky Ing.Mgr.Jany Popelkové, MBA která zajišťovala celou akci po právní stránce včetně finančních operací. Ještě jednou děkujeme.

Spolu s manželkou jsme stáli před problémem výměny bytu ze zdravotních důvodů. Jednalo se o prodej našeho bytu a současně zajištění a koupi vyhovujícího bydlení. Ze strany paní Aleny Lužné jsme se setkali s velkým pochopením a pomocí při zajištění vyklizení našeho bytu, zajištění převodu dodavatele plynu a elektřiny a v neposlední řadě i s pomocí při zajištěni řemeslníků při rekonstrukci nového bydliště. Ocenit je třeba i spolehlivost paní Lužné při dodržování termínů stanovených smlouvami a perfektní informovanost o postupu prodeje našeho bytu a zajištění nového bydlení. Nad rámec dohody z uzavřených smluv nám zajistila novou nájemní smlouvu a usnadnila tak bezproblémové přestěhování. Za velmi důležité považuji ocenit její výběr spolupracující advokátky Ing.Mgr.Jany Popelkové, MBA která zajišťovala celou akci po právní stránce včetně finančních operací. Ještě jednou děkujeme.

Oldřich Čunderle

Hodnocení

Hodnoceno:

24.04.2024

Hodnocení - Spolupráci s RK Žáček mohu jen doporučit. Možná tím, že se nejedná o žádný korporát, dělá p. Žáček i jeho kolega pro prodej nemovitosti skutečně maximum. Prodávala jsem byt se statusem "družstevní" a sama jsem byla překvapená, jak rychle se nemovitost, kterou jsem dala do nabídky, prodala a co všechno pro prodej p. Žáček udělal. Kromě samotného prodeje, letáků, inzerce apod. "vyběhal" i všechna nutná potvrzení a doklady, stejně tak jsem mohla počítat i se zajištěním právních služeb. Samozřejmostí bylo zajištění převodu vody/elektriky/plynu. Nerada někoho doporučuji, protože nikdy nevíte....ale v případě RK Žáček s tím opravdu nemám problém. Vůbec nelituji uhrazené provize, kterou jsem si původně chtěla ušetřit nabídkou "bez realitky". Protože poté, co jsem viděla kompletní administrativu, která je s prodejem/nákupem/převodem vždy spojena, byla jsem skutečně ráda, že se toho v RK Žáček ujali a vše vyřídili na jedničku v opravdu velice krátkém termínu.Lucie Procházková

Spolupráci s RK Žáček mohu jen doporučit. Možná tím, že se nejedná o žádný korporát, dělá p. Žáček i jeho kolega pro prodej nemovitosti skutečně maximum. Prodávala jsem byt se statusem "družstevní" a sama jsem byla překvapená, jak rychle se nemovitost, kterou jsem dala do nabídky, prodala a co všechno pro prodej p. Žáček udělal. Kromě samotného prodeje, letáků, inzerce apod. "vyběhal" i všechna nutná potvrzení a doklady, stejně tak jsem mohla počítat i se zajištěním právních služeb. Samozřejmostí bylo zajištění převodu vody/elektriky/plynu. Nerada někoho doporučuji, protože nikdy nevíte....ale v případě RK Žáček s tím opravdu nemám problém. Vůbec nelituji uhrazené provize, kterou jsem si původně chtěla ušetřit nabídkou "bez realitky". Protože poté, co jsem viděla kompletní administrativu, která je s prodejem/nákupem/převodem vždy spojena, byla jsem skutečně ráda, že se toho v RK Žáček ujali a vše vyřídili na jedničku v opravdu velice krátkém termínu.

Lucie Procházková

Žáček Dalibor
|
Zdroj: http://www.rkzacek.cz

Hodnocení

Hodnoceno:

19.03.2024

Děkujeme. RK Žáček

Hodnocení - Služby paní Aleny vřele doporučujeme, naše rodina je využila při pronájmu bytu. Kdy byla potřeba pouze jedna osobní schůzka přímo v bytě a veškerá ostatní komunikace probíhala velmi rychle a flexibilně pomocí e-mailu či telefonu. Veškeré naše požadavky brala jako předem splněné a dotazy zodpovězené.

Služby paní Aleny vřele doporučujeme, naše rodina je využila při pronájmu bytu. Kdy byla potřeba pouze jedna osobní schůzka přímo v bytě a veškerá ostatní komunikace probíhala velmi rychle a flexibilně pomocí e-mailu či telefonu. Veškeré naše požadavky brala jako předem splněné a dotazy zodpovězené.

Jana Běťáková

Hodnocení

Hodnoceno:

06.03.2024

Hodnocení - Pani Alena Luzna nam zprostredkovala koupi bytu ve Zline. Pristup pani Luzne był velmi profesionalni. Vse podrobne vysvetlila a behem celeho procesu była velice ochotna, mila a trpeliva. S jejimi sluzbami jsme były naprosto spokojene a spolupraci s pani Luznou vrele doporucujeme.
 
Petra Meal & Andrea Vcelakova

Pani Alena Luzna nam zprostredkovala koupi bytu ve Zline. Pristup pani Luzne był velmi profesionalni. Vse podrobne vysvetlila a behem celeho procesu była velice ochotna, mila a trpeliva. S jejimi sluzbami jsme były naprosto spokojene a spolupraci s pani Luznou vrele doporucujeme. Petra Meal & Andrea Vcelakova

Petra Meal

Hodnocení

Hodnoceno:

03.03.2024

Hodnocení - Díky Alence a její profesionalitě byl náš byt pronajat do týdne od inzerce. Vše proběhlo rychle a bez problémů, aniž bychom se my museli o něco starat. Alenku Lužnou všem jen doporučujeme.
Petr a Lucie Fajkusovi

Díky Alence a její profesionalitě byl náš byt pronajat do týdne od inzerce. Vše proběhlo rychle a bez problémů, aniž bychom se my museli o něco starat. Alenku Lužnou všem jen doporučujeme. Petr a Lucie Fajkusovi

Lucie Fajkusová

Hodnocení

Hodnoceno:

23.01.2024

Hodnocení - Se službami paní Aleny Lužné jsem byl maximálně spokojený. Oceňuji její profesionální přístup k zákazníkovi od seznámení se s nabízenou nemovitostí až po realizaci, v našem případě koupě. Mohu jenom doporučit služby této realitní makléřky.
Zdeněk Hábl

Se službami paní Aleny Lužné jsem byl maximálně spokojený. Oceňuji její profesionální přístup k zákazníkovi od seznámení se s nabízenou nemovitostí až po realizaci, v našem případě koupě. Mohu jenom doporučit služby této realitní makléřky. Zdeněk Hábl

Zdeněk Hábl

Hodnocení

Hodnoceno:

20.12.2023

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru