NALEZENÉ HODOCENÍ MAKLÉŘŮ

Hodnocení - Přes Realitní společnost Praha jsem prodávala 2 nemovitosti a jednu kupovala. Veškeré mé transakce měl na starosti makléř Petr Žáček, který byl vždy velmi profesionální a flexibilní. Byla jsem nadšena také z profesionálních a nijak nezkreslujících fotografií a stejně tak natočených podpůrných videí - vtipné, živé a věcné, zohledňující lokalitu, ale také genius loci prodávané nemovitosti. Prodej i koupě realit byla zvládnutá na jedničku od samého začátku až do profesionálního dotažení do konce. Velmi ráda doporučuji dále.

Přes Realitní společnost Praha jsem prodávala 2 nemovitosti a jednu kupovala. Veškeré mé transakce měl na starosti makléř Petr Žáček, který byl vždy velmi profesionální a flexibilní. Byla jsem nadšena také z profesionálních a nijak nezkreslujících fotografií a stejně tak natočených podpůrných videí - vtipné, živé a věcné, zohledňující lokalitu, ale také genius loci prodávané nemovitosti. Prodej i koupě realit byla zvládnutá na jedničku od samého začátku až do profesionálního dotažení do konce. Velmi ráda doporučuji dále.

Petra E. Votočková
|
Zdroj: https://www.google.com/search?q=realitn%C3%AD+spole%C4%8Dnost+praha&client=firefox-b-d&sxsrf=AOaemvLsEYNr3UhBu7kMBXFOT7DQQSeMtw%3A1637320350750&ei=noaXYYuiLdnvkgWSq7WYDQ&ved=0ahUKEwiL6Y7PpaT0AhXZt6QKHZJVDdMQ4dUDCA0&uact=5&oq=realitn%C3%AD+spole%C4%8Dnost+praha&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBAgjECcyCwguEIAEEMcBEK8BMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yCQgAEMkDEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoHCCMQsAMQJzoHCAAQRxCwAzoECAAQQzoKCC4QxwEQ0QMQQzoLCC4QgAQQsQMQgwE6DgguEIAEELEDEMcBENEDOg4ILhCABBCxAxDHARCjAjoFCAAQgAQ6CgguEMcBEK8BEEM6CAgAEIAEELEDOhEILhCABBCxAxCDARDHARCvAToLCC4QgAQQxwEQ0QM6BwgjELACECc6CgguEMcBENEDEA06CgguEMcBEK8BEA06BAgAEA06BggAEA0QHkoECEEYAFDqA1i7I2DQJGgCcAJ4AIABrAGIAd4WkgEEOS4xN5gBAKABAcgBA8ABAQ&sclient=gws-wiz#lrd=0x470b9571d869de83:0x8f936edcc0329e1f,1,,,

Hodnocení

Hodnoceno:

19.11.2021

Hodnocení - Velká spokojenost, profesionální vystupování a vstřícné a rychle jednání. Mohu jen doporučit.

Velká spokojenost, profesionální vystupování a vstřícné a rychle jednání. Mohu jen doporučit.

Roman Filipi
|
Zdroj: https://www.garant-rk.cz/index.php?page=info&view=reference

Hodnocení

Hodnoceno:

23.09.2021

Mockrát děkuji. R.B.

Hodnocení - Krásno nad BečvouRáda bych se s Vámi podělila o štěstí, které mě potkalo ve formě realitního makléře ,pana Martina Rypáka.Od prvního momentu hledal řešení,které bylo v chvíli nejvýhodnější pro všechny zůčastněné strany a od první prohlídky nemovitosti,do uložení hotovosti do úschovy uplynulo pouhých 10 dnů.Vaše realitní kancelář má obrovské štěstí ,a já ho měla taky.Vaši RK budu všem ze srdce ráda doporučovat.pí. Markéta Pospíšilová

Krásno nad Bečvou

Ráda bych se s Vámi podělila o štěstí, které mě potkalo ve formě realitního makléře ,pana Martina Rypáka.

Od prvního momentu hledal řešení,které bylo v chvíli nejvýhodnější pro všechny zůčastněné strany a od první prohlídky nemovitosti,do uložení hotovosti do úschovy uplynulo pouhých 10 dnů.

Vaše realitní kancelář má obrovské štěstí ,a já ho měla taky.

Vaši RK budu všem ze srdce ráda doporučovat.

pí. Markéta Pospíšilová

Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/krasno-nad-becvou/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Děkují moc, 

S pozdravem, 

Martin 

Hodnocení - Prodej bytu, Krásno nad BečvouChtěla bych poděkovat realitnímu makléři panu Martinu Rypákovi. Je to neuvěřitelný profesionál, ochotný, vstřícný, empatický,milý s úžasně lidským jednáním. S velkou radostí budu Vaši realitní kancelář ochotně doporučovat. Slováková Tereza

Prodej bytu, Krásno nad Bečvou

Chtěla bych poděkovat realitnímu makléři panu Martinu Rypákovi. Je to neuvěřitelný profesionál, ochotný, vstřícný, empatický,milý s úžasně lidským jednáním. S velkou radostí budu Vaši realitní kancelář ochotně doporučovat.

 

Slováková Tereza


Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/prodej-bytu-krasno-nad-becvou/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Děkují moc, 

S pozdravem, 

Martin

Hodnocení - Prodej chaty, Dolany.Tímto chci poděkovat panu Martinu Rypákovi za vstřícný a profesionální přístup. V průběhu celého prodeje se snažil, aby bylo všechno vyřízeno co nejrychleji a aby mi vše co nejvíc zjednodušil a usnadnil. V minulosti jsem už řešil nákup a prodej nemovitosti s jinými zprostředkovatel. Mohu však říct, že s panem Rypákem byla spolupráce pro mě nejlepší a nejpohodlnější. Jako makléře ho velmi chválím a dalším klientům RK ho určitě doporučuji.p. Ing. Jiří Vaculík

Prodej chaty, Dolany.

Tímto chci poděkovat panu Martinu Rypákovi za vstřícný a profesionální přístup. V průběhu celého prodeje se snažil, aby bylo všechno vyřízeno co nejrychleji a aby mi vše co nejvíc zjednodušil a usnadnil. V minulosti jsem už řešil nákup a prodej nemovitosti s jinými zprostředkovatel. Mohu však říct, že s panem Rypákem byla spolupráce pro mě nejlepší a nejpohodlnější. 

Jako makléře ho velmi chválím a dalším klientům RK ho určitě doporučuji.

p. Ing. Jiří Vaculík


Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/prodej-chaty-dolany/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Vážený pane Vaculík, děkují mnohokrát, že jsem právě Vám mohl prodat nemovitost v Dolanech. Hodně se mi dobré s Vámi spolupracovalo při celém prodeji, ať se Vám dobře bydlí. 

S pozdravem, 

Martin 

Hodnocení - Prodej chaty pro rodinnou rekreaci, o výměře 2240 m2, Dolany.Spolupráce s Martinem Rypákem byla a je velice dobrá a efektivní. Jeho ochota cokoliv zajistit a domluvit ke spokojenosti klienta přesahuje rámec jeho povinností. Jeho práci hodnotím veskrze kladně ve všech ohledech. Jeho vystupování je na úrovni. Doposud vše klapalo jak dobře namazaný stroj. Jednání bylo přátelské a férové.p. MUDr. Tomáš Vychodil

Prodej chaty pro rodinnou rekreaci, o výměře 2240 m2, Dolany.

Spolupráce s Martinem Rypákem byla a je velice dobrá a efektivní. Jeho ochota cokoliv zajistit a domluvit ke spokojenosti klienta přesahuje rámec jeho povinností. Jeho práci hodnotím veskrze kladně ve všech ohledech. Jeho vystupování je na úrovni. Doposud vše klapalo jak dobře namazaný stroj. Jednání bylo přátelské a férové.

p. MUDr. Tomáš Vychodil


Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/prodej-chaty-pro-rodinnou-rekreaci-o-vymere-2240-m2-dolany/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Děkují pán doktor, hodně jsem rád, že jsem mohl být nápomocen, ne jenom profesně ale i po lidské stránce. 

S pozdravem, 

Marin 

Hodnocení - Byt 1+kk, Horova, OlomoucVeliké poděkování panu Martinovi. Velké poděkování za jeho profesionální přístup k mé osobě. A jeho profesionálnímu přístupu k práci. Moc mu za vše děkuji.Lenka Šejdová

Byt 1+kk, Horova, Olomouc

Veliké poděkování panu Martinovi. Velké poděkování za jeho profesionální přístup k mé osobě. A jeho profesionálnímu přístupu k práci. Moc mu za vše děkuji.

Lenka Šejdová


Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/recenze/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Děkují moc,  paní Šejdnová, velice jsem rád, že jsem Vám mohl  být nápomocen. 

S pozdravem, 

Martin 

Hodnocení - Komerční prostor Tylova 6, Olomouc.Dobrý den,  ráda bych touto cestou vyjádřila své obsrovské díky panu Martinu Rypákovi, který se nám věnoval v souvislosti s prostory na Tylové ulici v Olomouci. Návštěvu jsme učinili opakovaně. Ač jsme si nakonec prostory nedomluvili, přístup tohoto makléře byl velice vstřícný, přátelský, pokorný, bez jakéhokoliv povýšení, ale současně velmi profesionální a na úrovni. Moc tedy děkujeme, protože přístupem pana Rypáka jsme získali i velmi pozitivní vztah k realitní kanceláři Dachi.Klaudie Kilkovská

Komerční prostor Tylova 6, Olomouc.

Dobrý den, 

 

ráda bych touto cestou vyjádřila své obsrovské díky panu Martinu Rypákovi, který se nám věnoval v souvislosti s prostory na Tylové ulici v Olomouci. Návštěvu jsme učinili opakovaně.

 

Ač jsme si nakonec prostory nedomluvili, přístup tohoto makléře byl velice vstřícný, přátelský, pokorný, bez jakéhokoliv povýšení, ale současně velmi profesionální a na úrovni.

 

Moc tedy děkujeme, protože přístupem pana Rypáka jsme získali i velmi pozitivní vztah k realitní kanceláři Dachi.


Klaudie Kilkovská


Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/klaudie-kilkovska/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Děkují moc, 

S pozdravem, 

Martin 

Hodnocení - Byt 2+1 ul. Nám Svobody, PřerovTímto bych chtěla strašně moc poděkovat realitnímu makléři Martinovi Rypákovi za zprostředkování pronájmu bytu v Přerově, na ul. Nám. Svobody. Byl velmi ochotný a vstřícný, vše mi vysvětlil. Pokud mohu někoho doporučit, tak to bude jedině pan Rypák. Většina makléřů mne odbyla, ale pan Rypák se mi věnoval.Sabina Pešáková

Byt 2+1 ul. Nám Svobody, Přerov

Tímto bych chtěla strašně moc poděkovat realitnímu makléři Martinovi Rypákovi za zprostředkování pronájmu bytu v Přerově, na ul. Nám. Svobody. Byl velmi ochotný a vstřícný, vše mi vysvětlil. Pokud mohu někoho doporučit, tak to bude jedině pan Rypák. Většina makléřů mne odbyla, ale pan Rypák se mi věnoval.

Sabina Pešáková


Martin Rypák
|
Zdroj: https://www.martinrypak.cz/pronajem-bytu-v-prerove/

Hodnocení

Hodnoceno:

20.09.2021

Děkují moc, že jsem Vám mohl pomoct, najít vhodní bydlení v Přerově, ať se Vám dobře bydlí. 

 Martin 

Hodnocení - Profesionální přístup a spolehlivé služby paní Mariany nás velmi potěšily. Splnila  veškeré naše požadavky a zařídila rychle pronájem našeho bytu. Služby jsme využily opakovaně. Děkujeme za skvělou práci.

Profesionální přístup a spolehlivé služby paní Mariany nás velmi potěšily. Splnila veškeré naše požadavky a zařídila rychle pronájem našeho bytu. Služby jsme využily opakovaně. Děkujeme za skvělou práci.

Livia

Hodnocení

Hodnoceno:

16.09.2021

Děkuji Vám za hodnocení. Jsem ráda, že jste byli spokojeni a že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.

Nenašli jste svého makléře?

Projděte seznam všech makléřů na nrportal.cz a vyberte si v řady prověřených makléřů.

Najít makléře

Nahoru